Wilt u ook een luxueuze uitstraling aan uw ruimte geven? Kies voor marmer natuursteen van Empire Stone! Vertel ons uw wensen, dan maken wij van uw wens werkelijkheid. Geheel op maat verzorgen wij voor u de mooiste marmer natuursteen producten! Voor de beste kwaliteit moet u bij Empire Stone zijn.

Offerte aanvragen

Oorsprong marmer natuursteen

Natuursteen is een verzamelnaam voor alle diverse soorten steen. Deze stenen worden vaak in en rondom huizen gebruikt, maar ook in hotels, restaurants, kantoorgebouwen etc. Marmer is een onderdeel hiervan. Marmer is een kalksteen bestaande uit calciumcarbonaat met een hoge dichtheid. Het ontstaat als het lang bloot heeft gestaan aan een enorme druk en temperatuurverschillen tijdens het ontstaan van gebergten. De populariteit van marmer natuursteen is de laatste jaren enorm toegenomen. Natuursteen bestaat op een 100% natuurlijke wijze en is hierdoor een duurzaam product. 


Hoe onderhoud ik marmer natuursteen?

Het is belangrijk om marmer goed te onderhouden. Het beste kunt u dit onderhouden met een natuurlijke zeep. Dit voedt uw natuursteen en zorgt ervoor dat de glans weer terug naar boven komt. Pas op met zure producten en schuursponzen! Dit is niet goed voor het marmer. Het marmer beschadigen zou zonde zijn. 


Waarom marmer natuursteen?

Marmer geeft een luxe uitstraling en is een echte eyecatcher in uw huis. Daarnaast is marmer erg stijlvol en in verschillende kleuren beschikbaar. Bij Empire Stone bieden wij u een ruim assortiment marmer natuursteen aan met de keuze uit wel 20 verschillende soorten stenen. Daarnaast is marmer een steen die zeer hard is, mede hierdoor en de wijze waarop marmer ontstaat is het een erg duurzame steen. Mits u dit goed onderhoudt gaat marmer een lange tijd mee. Na onze tips om uw marmer natuursteen te onderhouden moet dit vast goed komen! Het bewijs dat marmer lang meegaat zijn de eeuwenoude gebouwen die de Grieken en de Romeinen hebben gebouwd. 


Marmer natuursteen van Empire Stone

Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers kunnen wij u bij Empire Stone het beste advies geven. Deel uw wensen en wij gaan er mee aan de slag. Wij zijn pas tevreden, als u dat bent! Wij streven naar een snelle levering zodat u het snelste van uw marmer natuursteen product gebruik kan maken. Natuurlijk bieden wij ook garantie over uw marmer natuursteen producten. Voor een uitgebreid assortiment, uitgebreider dan bij de meeste keukenzaken, moet u bij Empire Stone zijn!  

Marmer natuursteen producten

Bij Empire Stone heeft u een ruime keuze aan marmer natuurstenen producten. U kunt bijvoorbeeld de volgende producten op maat laten maken:

  • Tafelbladen
  • Wastafels
  • Keukenbladen
  • Openhaarden & Schouw
  • Raamdorpels
  • Vensterbanken


Zo kunt u bijna uw gehele huis aankleden met marmer natuursteen producten. Creëer een luxueuze en unieke look in uw huis!

Overige natuurstenen

Bij Empire Stone hebben we niet alleen een ruim assortiment aan marmer, maar ook aan andere soorten stenen. U kunt ook kiezen voor:

  • Graniet
  • Hardsteen
  • Composiet
  • Keramiek


Ieder stukje natuursteen is anders. Alhoewel marmer natuursteen de meeste favoriete is, betekent dit niet dat het uw favoriet hoeft te zijn.

Offerte aanvragen
Uw specialist in maatwerk natuursteen | Empire Stone
Christina Jacobs-Krellings Contact opgenomen, afspraak gemaakt, bestelling geplaatst en het is perfect ingemeten, gemonteerd en zelf schoongemaakt. Goede service, daar houd ik van :)
Menno van Leeuwen Prachtige marmer materiaal!

Er was een klein probleempje met de levering maar is netjes opgelost door de eigenaar. Bedankt!!
Mario van de Witte Drie weken geleden een marmerblad voor in mijn mencave. We kregen veel informatie. Het inmeten, brengen en plaatsen is helemaal goed gegaan. Ik raad iedereen aan om marmer aan te schaffen bij dit bedrijf. 
Gerry van de Ven Super blij met mijn bestelling bij Empire Stone. Wij hebben wit marmer met gouden accenten gekozen. Erg tevreden en het ziet er heel mooi uit. Voor herhaling vatbaar!! 

Vraag direct een offerte aan

Bezoek onze showroom in Den Haag als u benieuwd bent naar de verschillende soorten marmer natuursteen. Ook voor overige vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, we helpen u graag. Tot snel bij Empire Stone!