Schoonheid en waarde aan uw huis of kantoor.

De natuurlijke uitstraling en het gevoel van composiet geeft u het gemak van onderhoud en de verwerkbaarheid van natuursteen tegen een zeer betaalbare prijs. Omdat het betaalbaar is betekent het niet dat de stijl of kwaliteit ontbreekt. Onze exclusieve composietsteen is een nieuwe generatie zogenaamde steensoort dat schoonheid en waarde aan uw huis of kantoor kan toevoegen. Met zijn elegante granietlook en -gevoel is composiet een echte eyecatcher in iedere ruimte. Dit soort is duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Dit hoogwaardige materiaal is ontworpen om natuursteen na te bootsen en dezelfde kenmerken te hanteren van echt natuursteen. Creëer nu de ultieme binnenruimte met composiet van Empire Stone.
Staat de kleur er niet bij die u zoekt? Wij kunnen aan alle kleuren komen. Vul onderstaand formulier in en we komen er bij u op terug.

Ideaal voor aanrechtbladen. 

Ervaar de schoonheid en veelzijdigheid van composiet natuursteen aanrechtbladen. Ideaal voor luxe residentiële of commerciële ruimtes. Deze werkbladen leveren alle schoonheid van natuursteen met extra voordelen zoals een gemakkelijk te reinigen oppervlak, een langere levensduur en nog veel meer. Krijg de look waar u van houdt in materialen waar u trots op kunt zijn met Empire Stone. Neem direct contact op voor een offerte op maat.  Offerte aanvragen
Specialist in maatwerk natuursteen
Christina Jacobs-Krellings Contact opgenomen, afspraak gemaakt, bestelling geplaatst en het is perfect ingemeten, gemonteerd en zelf schoongemaakt. Goede service, daar houd ik van :)
Menno van Leeuwen Prachtige marmer materiaal!

Er was een klein probleempje met de levering maar is netjes opgelost door de eigenaar. Bedankt!!
Mario van de Witte Drie weken geleden een marmerblad voor in mijn mencave. We kregen veel informatie. Het inmeten, brengen en plaatsen is helemaal goed gegaan. Ik raad iedereen aan om marmer aan te schaffen bij dit bedrijf. 
Gerry van de Ven Super blij met mijn bestelling bij Empire Stone. Wij hebben wit marmer met gouden accenten gekozen. Erg tevreden en het ziet er heel mooi uit. Voor herhaling vatbaar!!