Iconic White

Iconic White is een prachtige, zuiver witte kleur composiet met een subtiel gemarmerde textuur. Het is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een modern en strak keukenblad dat toch warmte uitstraalt.

De heldere, witte kleur van Iconic White geeft elke keuken een frisse uitstraling en past bij vrijwel elke stijl. Daarnaast is Iconic White zeer gemakkelijk te onderhouden en is het bestand tegen vlekken, krassen en hitte. Met een Iconic White keukenblad haalt u een tijdloze en duurzame oplossing in huis. Of u nu kiest voor een rechte of een afgeronde rand, dit composiet geeft uw keuken een luxueuze uitstraling.

Het is bovendien uitermate geschikt voor een moderne, minimalistische keukenstijl waarin de nadruk ligt op strakke lijnen en een rustige uitstraling.Bij Empire Stone hebben we een uitgebreid assortiment aan composiet keukenbladen, waaronder de kleur Iconic White.

Onze specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Vraag vandaag nog een offerte aan en laat uw keuken stralen met een Iconic White keukenblad van Empire Stone.