Vensterbanken op maat
Een vensterbank is een belangrijk onderdeel in uw huis. Het is een van de details in het huis die de puntjes op de 'i' kunnen zetten. Kies daarom voor onze kwalitatieve op maat gemaakte vensterbanken bij Empire Stone. Offerte aanvragen

Uit welke type natuursteen kunnen wij vensterbanken op maat maken?

Bij Empire Stone hebben we een ruim assortiment aan verschillende natuurstenen voor uw vensterbanken op maat. We zullen kort even alle verschillende materialen voor de vensterbanken op maat met u doornemen:

Graniet: Graniet is een prachtige, luxueuze en duurzame natuursteen die geschikt is voor vele toepassingen, waaronder keukenbladen, tafelbladen, werkbladen, tegelvloeren en meer. Empire Stone heeft een indrukwekkende collectie graniet beschikbaar in verschillende kleuren en texturen om aan uw behoeften te voldoen.

Hardsteen: Harde stenen worden gewonnen uit de aardkorst, gesneden, gepolijst en behandeld voor diverse toepassingen, zoals vloeren, stoepen, gevelbekleding, dorpels en vensterbanken. Empire Stone biedt verschillende hardsteenopties aan die slijtvast en duurzaam zijn. 

Marmer: Marmer is een populaire en elegante natuursteen die elke ruimte verfijning en schoonheid geeft. Bij Empire Stone installeren onze vakmensen het marmer volledig naar uw wens. Deze zeer harde en duurzame steensoort is over de hele wereld bekend vanwege zijn unieke schoonheid. Met meer dan 20 verschillende soorten marmer, bieden we verschillende kleuren en vormen die bij uw huis of kantoor passen. De organische variaties in kleur, textuur en aderen maken elke plaat uniek. 

Composiet: Composietsteen biedt het gemak van onderhoud en verwerkbaarheid van natuursteen tegen een betaalbare prijs, zonder afbreuk te doen aan stijl of kwaliteit. Onze exclusieve composietsteen voegt schoonheid en waarde toe aan uw huis of kantoor, met een elegante granietlook en -gevoel dat elke ruimte verfraait. Dit duurzame en gemakkelijk te onderhouden materiaal is ontworpen om de kenmerken van natuursteen na te bootsen. Creëer nu de ultieme binnenruimte met composiet van Empire Stone.

Keramiek: Haal de luxe van top hotels in uw ruimte met onze keramische natuursteen. Voeg ingetogen elegantie toe aan elke ruimte in uw huis of kantoor. Ons keramiek is ontworpen om een vleugje luxe toe te voegen aan uw woon- of werkomgeving en is duurzaam en slijtvast. Ontdek nu de mogelijkheden van keramiek bij Empire Stone.
marmer vensterbank op maat Vensterbank op maat keuken Vensterbank op maat in de keuken

Hoe meet u een vensterbank op maat?

Als u kiest voor een vensterbank op maat is het natuurlijk aan de orde dat u zich bewust bent van wat de afmetingen van de vensterbank op maat moeten worden. Dit klinkt ingewikkeld, maar het is niet zo moeilijk als u denkt. Dit kan al eenvoudig uitgevoerd worden met een simpele potlood en meetlint. Hieronder de stappen voor het nauwkeurig uitmeten van uw vensterbank op maat:

  • Meet de breedte van het raam: Meet de breedte van het raamkozijn van links naar rechts. Houd er rekening mee dat de vensterbank iets breder moet zijn dan het kozijn om goed te passen.
  • Meet de diepte van de vensterbank: Meet de diepte van het kozijn van het raam naar buiten toe. De vensterbank moet minimaal even diep zijn als het kozijn, maar kan ook iets dieper zijn voor een mooier uiterlijk.
  • Meet de hoogte van het kozijn: Meet de hoogte van het kozijn van de vensterbank tot de vloer. Dit is belangrijk om te weten om te zorgen dat de vensterbank niet te hoog of te laag is.
  • Maak aantekeningen: Noteer de breedte, diepte en hoogte van het raamkozijn. Controleer de metingen om er zeker van te zijn dat ze correct zijn.
  • Bestel de vensterbank: Met deze metingen kunt u nu een vensterbank op maat bestellen bij ons, die helemaal geschikt is voor uw raamkozijn.


Lijkt dit u nou toch heel lastig, en wilt u zeker weten dat uw vensterbanken op maat helemaal goed gemeten wordt? Kies er dan voor om het meten van uw vensterbanken op maat door ons uit te laten voeren! Neem nu contact  op met ons en wacht niet langer op uw nieuwe vensterbank op maat! Offerte aanvragen
Uw specialist in maatwerk natuursteen | Empire Stone
Christina Jacobs-Krellings Contact opgenomen, afspraak gemaakt, bestelling geplaatst en het is perfect ingemeten, gemonteerd en zelf schoongemaakt. Goede service, daar houd ik van :)
Menno van Leeuwen Prachtige marmer materiaal!

Er was een klein probleempje met de levering maar is netjes opgelost door de eigenaar. Bedankt!!
Mario van de Witte Drie weken geleden een marmerblad voor in mijn mencave. We kregen veel informatie. Het inmeten, brengen en plaatsen is helemaal goed gegaan. Ik raad iedereen aan om marmer aan te schaffen bij dit bedrijf. 
Gerry van de Ven Super blij met mijn bestelling bij Empire Stone. Wij hebben wit marmer met gouden accenten gekozen. Erg tevreden en het ziet er heel mooi uit. Voor herhaling vatbaar!! 

Vraag direct een offerte aan

Voor een prachtige vensterbank op maat moet u dus bij Empire Stone zijn. Van maandag tot en met zaterdag ontvangen wij u graag in ons atelier. Natuurlijk kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn benieuwd naar uw wensen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.