Wilt u ook een mooi marmeren blad op maat, maar wilt u niet teveel betalen? Kijk dan eens naar de marmeren bladen van Empire Stone! Bij Empire Stone kunt u kiezen uit een ruim assortiment marmer voor uw blad. Naast marmeren blad op maat kunt u ook andere producten van marmer laten maken! Offerte aanvragen

Hoe onderhoud ik een marmeren blad op maat

Mocht u nou een prachtig marmeren blad op maat hebben, dan wilt u dit ook goed onderhouden. Bij Empire Stone begrijpen wij dit helemaal en geven wij u graag wat tips mee. Als allereerste is het belangrijk om uw marmeren blad op maat schoon te maken met natuurlijke zeep. Dit omdat het zelf ook een natuurlijk product is. Aan natuurlijke zeep zitten ook nog voordelen voor het marmeren blad, namelijk: het voedt het blad en haalt de glans weer terug. Als u maandelijks uw marmeren blad op maat schoonmaakt met natuurlijke zeep behoudt het zijn schoonheid. Daarnaast is het belangrijk om uit te kijken met zuren op uw marmeren blad. Dit kan schade aanbrengen aan het blad, die u er soms niet eens uit krijgt. Dit zou zonde zijn! Gebruik ook geen schuurspons, maar een gewone spons of een doek. 


Marmeren blad op maat van Empire Stone

Bij Empire Stone heeft u de keuze uit ruim 20 verschillende soorten marmer. Zo zit er vast een mooie voor u bij! Daarnaast bent u ook 100% duurzaam bezig met de keuze voor natuursteen, ook mooi meegenomen! Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Deel met ons uw wensen en dan gaan onze vakmensen voor u aan de slag. Met al meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij u het beste advies op maat geven. Wij streven naar een snelle levering, zodat u eerder gebruikt kunt maken van uw marmeren blad op maat van Empire Stone. Bij ons kunt u rekenen op de beste kwaliteit, voor de scherpste prijs.

Overige natuurstenen producten

Mocht u nou helemaal fan zijn van het marmer, kunt u ook nog andere producten hiervan laten maken. Bij Empire Stone kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor:

  • Tafelbladen
  • Wastafels
  • Spoelbakken
  • Openhaarden & schouwen
  • Vensterbank
  • Raamdorpels

U kunt bijna uw hele huis de luxueuze look van marmer geven. Marmer is een echte eyecatcher in uw huis! Offerte aanvragen
Uw specialist in maatwerk natuursteen | Empire Stone
Christina Jacobs-Krellings Contact opgenomen, afspraak gemaakt, bestelling geplaatst en het is perfect ingemeten, gemonteerd en zelf schoongemaakt. Goede service, daar houd ik van :)
Menno van Leeuwen Prachtige marmer materiaal!

Er was een klein probleempje met de levering maar is netjes opgelost door de eigenaar. Bedankt!!
Mario van de Witte Drie weken geleden een marmerblad voor in mijn mencave. We kregen veel informatie. Het inmeten, brengen en plaatsen is helemaal goed gegaan. Ik raad iedereen aan om marmer aan te schaffen bij dit bedrijf. 
Gerry van de Ven Super blij met mijn bestelling bij Empire Stone. Wij hebben wit marmer met gouden accenten gekozen. Erg tevreden en het ziet er heel mooi uit. Voor herhaling vatbaar!! 

Vraag direct een offerte aan

Mocht u vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen. Daarnaast ben u ook binnen onze openingstijden welkom in onze showroom. Uw marmeren blad op maat kiest u uit bij Empire Stone!