Bent u op zoek naar natuursteen in Leiden om uw interieur of exterieur duurzaam en luxueus te verfraaien? Veel materialen slijten snel en bieden niet de gewenste uitstraling. Bij Empire Stone begrijpen wij deze uitdaging. Met meer dan 20 jaar ervaring bieden wij hoogwaardige natuursteen, van graniet tot aan marmer. Offerte aanvragen

De natuursteen leverancier in Leiden en omgeving

Wij zijn uw specialist in natuursteen in Leiden en omgeving. Met meer dan 20 jaar ervaring in de natuursteenbranche staan wij garant voor kwaliteit en vakmanschap.

Onze veelzijdige collectie natuursteen, waaronder graniet, hardsteen, composiet, keramiek en marmer, biedt vele mogelijkheden voor zowel interieur- als exterieurprojecten. Wij bieden eerlijke en vakkundige adviezen voor een optimale toepassing van natuursteen.

 • 20+ jaar ervaring: Met onze jarenlange ervaring hebben wij een diepgaande kennis van natuursteen en de verwerking ervan.
 • Kwaliteitsgarantie: Door onze eigen werkplaats te gebruiken, hebben wij controle over de kwaliteit en kunnen wij korte levertijden garanderen.
 • Veelzijdigheid: Wij bieden een breed aanbod aan natuursteensoorten, perfect voor elke toepassing.
 • Vakmanschap: Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het bewerken en verwerken van natuursteen, wat resulteert in hoogwaardige eindproducten

Natuursteen in Leiden voor elk project

Heeft u een klein project of een grootschalig renovatieplan, Empire Stone is er voor u. Wij leveren natuursteen in Leiden voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze natuurstenen producten zijn ideaal voor keukenbladen, badkamers, vloeren, gevels en meer. Bezoek onze showroom en bekijk met eigen ogen wat de mogelijkheden zijn van natuursteen in Leiden.

Soorten natuurstenen

Bij Empire Stone bieden we een uitgebreide selectie van hoogwaardige materialen voor diverse toepassingen in uw interieur en exterieur in Leiden. Hier zijn de natuurstenen die wij aanbieden:

   • Hardsteen: Hardsteen is een echte natuursteen met een elegante en tijdloze uitstraling. Het is zeer slijtvast en ideaal voor vloeren, gevels en buitenterrassen. Hardsteen is populair vanwege zijn duurzaamheid en natuurlijke schoonheid.
   • Marmer: Marmer is een echte natuursteen die bekend staat om zijn luxe uitstraling en unieke aders. Het wordt vaak gebruikt voor badkamerbekleding, vloeren en decoratieve elementen. Marmer brengt een gevoel van luxe en verfijning in elke ruimte.
   • Graniet: Graniet is een echte natuursteen en een van de hardste en meest duurzame materialen. Het is bestand tegen krassen, hitte en vlekken, waardoor het perfect is voor keukenbladen, vloeren en buitengebruik. Graniet heeft een ruim aanbod aan kleuren en patronen.
   • Kwartsiet: Kwartsiet is een echte natuursteen die zeer hard en duurzaam is. Het lijkt op marmer maar heeft de sterkte van graniet. Kwartsiet is bestand tegen krassen en hitte, waardoor het ideaal is voor keukenbladen en vloeren. Het heeft een prachtige natuurlijke uitstraling met unieke aders en patronen.

Daarnaast bieden we ook hoogwaardige samengestelde materialen:

 • Composiet: Composiet is geen echte natuursteen, maar een samengesteld materiaal dat bestaat uit natuursteen en hars. Het is zeer duurzaam, krasbestendig en onderhoudsarm. Composiet is ideaal voor keukenbladen en badkameroppervlakken.
 • Keramiek: Keramiek is geen echte natuursteen, maar een veelzijdig materiaal dat bekend staat om zijn hitte- en vlekbestendigheid. Het is perfect voor keukenbladen, vloeren en wandbekleding. Keramiek is beschikbaar in vele kleuren en afwerkingen.

Elk van deze materialen biedt unieke voordelen en kwaliteiten. Bij Empire Stone helpen we u graag bij het kiezen van het perfecte materiaal voor uw project in Leiden. Bezoek onze showroom om de volledige selectie te ontdekken en de ideale natuursteen of samengesteld materiaal voor uw ruimte te kiezen. Offerte aanvragen
Uw specialist in maatwerk natuursteen | Empire Stone
Christina Jacobs-Krellings Contact opgenomen, afspraak gemaakt, bestelling geplaatst en het is perfect ingemeten, gemonteerd en zelf schoongemaakt. Goede service, daar houd ik van :)
Menno van Leeuwen Prachtige marmer materiaal!

Er was een klein probleempje met de levering maar is netjes opgelost door de eigenaar. Bedankt!!
Mario van de Witte Drie weken geleden een marmerblad voor in mijn mencave. We kregen veel informatie. Het inmeten, brengen en plaatsen is helemaal goed gegaan. Ik raad iedereen aan om marmer aan te schaffen bij dit bedrijf. 
Gerry van de Ven Super blij met mijn bestelling bij Empire Stone. Wij hebben wit marmer met gouden accenten gekozen. Erg tevreden en het ziet er heel mooi uit. Voor herhaling vatbaar!! 

Contacteer Empire Stone voor natuursteen in Leiden

U bent van harte welkom in onze showroom in Den Haag, nabij Leiden, om onze natuurstenen producten van dichtbij te bekijken. Hier krijgt u een goed beeld van de structuur, kleur en kwaliteit van ons natuursteen. Loop gerust eens door ons atelier om het verwerkingsproces van deze prachtige materialen te zien.

Onze koffie staat al klaar en we staan klaar om al uw vragen over natuursteen in Leiden te beantwoorden.