Wilt u ook een mooi marmeren blad op maat, maar wilt u niet teveel betalen? Kijk dan eens naar de marmeren bladen van Empire Stone! Bij Empire Stone kunt u kiezen uit een ruim assortiment marmer voor uw blad. Naast marmeren blad op maat kunt u ook andere producten van marmer laten maken! Offerte aanvragen

Marmer op maat van Empire Stone

Mocht u op zoek zijn naar een ruim assortiment aan marmer op maat bent u bij Empire Stone aan het juiste adres. Wij bieden u een ruim assortiment aan marmer aan, meer dan de meeste keukenzaken. Uit ruim 20 verschillende soorten kiest u uw favoriet. U deelt uw wensen en vervolgens gaan onze vakmedewerkers voor u aan de slag! Wij vinden het bij Empire Stone belangrijk dat u tevreden bent! Met onze jarenlange ervaring kunnen wij voor u het beste marmer op maat maken. Alles voor de scherpste prijs maar de beste kwaliteit!


Marmer op maat producten

Mocht u nou helemaal fan zijn van dat marmer, wat wij begrijpen, kunnen wij veel verschillende producten voor u maken! U kunt bijvoorbeeld uw keuken omtoveren tot een luxueus marmer paradijs. Kies voor een marmer keuken- of tafelblad. Of pak uw badkamer aan met een marmeren wastafel. Mocht u op zoek zijn naar een eyecatcher voor uw woonkamer kunt u kiezen voor een marmeren open haard of schouw. Met marmer op maat haalt u de luxe naar uw ruimte.

Hoe onderhoud ik een marmer op maat

Als u uw prachtige marmeren blad op maat heeft wilt u dit natuurlijk ook goed onderhouden. Wist u dat het onderhouden van marmer op maat helemaal niet zo ingewikkeld is? Wij geven u graag wat tips mee, zodat u het mooiste marmer houdt. Het is belangrijk, omdat marmer een natuurproduct is, om het steen te onderhouden met natuurlijke zeep. Gebruik lauwwarm water en doe hier bijvoorbeeld groene zeep bij. De zeep voedt het marmer en zorgt ervoor dat de glans weer terug komt. Zo glanst uw marmer weer zoals toen het net geplaatst werd! Daarnaast is het heel belangrijk om uit te kijken met zure producten op uw marmer blad. Dit kan blijvende schade aanbrengen aan uw marmer. Maak tijdens het schoonmaken gebruik van een gewone spons of doek, geen schuurspons! Marmer staat er om bekend dat het lang mooi blijft, met onze tips moet dit u zeker ook lukken! Offerte aanvragen
Uw specialist in maatwerk natuursteen | Empire Stone
Christina Jacobs-Krellings Contact opgenomen, afspraak gemaakt, bestelling geplaatst en het is perfect ingemeten, gemonteerd en zelf schoongemaakt. Goede service, daar houd ik van :)
Menno van Leeuwen Prachtige marmer materiaal!

Er was een klein probleempje met de levering maar is netjes opgelost door de eigenaar. Bedankt!!
Mario van de Witte Drie weken geleden een marmerblad voor in mijn mencave. We kregen veel informatie. Het inmeten, brengen en plaatsen is helemaal goed gegaan. Ik raad iedereen aan om marmer aan te schaffen bij dit bedrijf. 
Gerry van de Ven Super blij met mijn bestelling bij Empire Stone. Wij hebben wit marmer met gouden accenten gekozen. Erg tevreden en het ziet er heel mooi uit. Voor herhaling vatbaar!! 

Vraag direct een offerte aan

Mocht u nog vragen hebben over marmer op maat kunt u altijd contact met ons opnemen. U bent van harte welkom bij onze showroom, we laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn. Samen met u komen we tot de juiste oplossing. Marmer op maat begint bij Empire Stone!