Bar horeca marmer
Op zoek naar prachtige natuursteen in Katwijk? Stop met zoeken, want bij Empire Stone bent u aan het juiste adres. Hier vindt u een exclusieve collectie natuursteen die elke ruimte tot leven brengt. Van majestueuze marmeren vloeren tot robuuste granieten aanrechtbladen en unieke natuurstenen tuinen, wij hebben de perfecte steen voor elk project.

Onze vakmanschap en passie voor natuursteen in Katwijk garanderen een resultaat dat uw verwachtingen overtreft. Klaar om uw woon- of werkruimte te veranderen? Lees verder en ervaar de eindeloze mogelijkheden bij Empire Stone nabij Katwijk. Offerte aanvragen

De natuursteen specialist vlakbij Katwijk

Bij Empire Stone, met meer dan 20 jaar ervaring in de natuursteenbranche, staan we bekend om onze ongeƫvenaarde kwaliteit en vakmanschap. Voor iedereen in Katwijk en omstreken die op zoek is naar natuursteen van topkwaliteit, bieden wij een uitgebreid assortiment aan materialen zoals graniet, hardsteen, composiet, keramiek en marmer.

Ons team van deskundige en vriendelijke adviseurs staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte natuursteen in Katwijk voor uw project. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en uitstraling die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Vakmanschap en deskundig advies

De veelzijdigheid en unieke eigenschappen van natuursteen vragen om specialistische kennis en vakmanschap. Bij Empire Stone begrijpen wij dat elk project uniek is en daarom bieden wij u eerlijk en vakkundig advies bij het kiezen en toepassen van natuursteen in Katwijk.

Onze adviseurs hebben uitgebreide kennis van de verschillende soorten natuursteen en hun toepassingen en helpen u graag bij het selecteren van de juiste materialen. Of het nu gaat om de fijne structuur van marmer, de robuuste uitstraling van graniet of de veelzijdigheid van composiet, wij zorgen ervoor dat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden en eigenschappen van elke steensoort.

Ervaar het verwerkingsproces van natuursteen

Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan ons atelier in Den Haag. Hier kunt u met eigen ogen zien hoe onze vakmensen met zorg en precisie werken aan uw natuursteenprojecten. In onze moderne werkplaats worden alle opdrachten op maat gemaakt, wat ons in staat stelt om korte levertijden te garanderen en flexibel in te spelen op uw specifieke wensen. Door het productieproces in eigen beheer te houden, kunnen wij onze kwaliteitscontrole optimaal uitvoeren en ervoor zorgen dat elk product aan onze hoge standaarden voldoet.

Korte levertijden voor natuursteen in Katwijk

Dankzij onze eigen werkplaats kunnen wij snelle levertijden garanderen en zijn wij uiterst flexibel. Hierdoor kunnen wij niet alleen snel schakelen, maar ook de kwaliteit van onze producten nauwlettend in de gaten houden. Voor het inmeten, plaatsen of alleen voor transport, onze deskundige vakmensen staan voor u klaar om uw project van begin tot eind tot in de puntjes te verzorgen.

Voor kleine en grote projecten met natuursteen in Katwijk

Empire Stone is er niet alleen voor particuliere klanten, maar ook voor de zakelijke markt. Gaat het om een klein project of een groot, complex project, wij plannen en voeren elk project met de grootste zorg en aandacht uit. Wij hebben ruime ervaring in het uitvoeren van grote projecten voor ondernemers, waarbij wij uitstekende natuursteen producten leveren die zowel functioneel als mooi zijn. Onze zakelijke klanten kunnen rekenen op de betrouwbaarheid en kwaliteit die wij bieden en wij streven altijd naar 100% klanttevredenheid in al onze projecten, leveringen en afspraken. Offerte aanvragen
Uw specialist in maatwerk natuursteen | Empire Stone
Christina Jacobs-Krellings Contact opgenomen, afspraak gemaakt, bestelling geplaatst en het is perfect ingemeten, gemonteerd en zelf schoongemaakt. Goede service, daar houd ik van :)
Menno van Leeuwen Prachtige marmer materiaal!

Er was een klein probleempje met de levering maar is netjes opgelost door de eigenaar. Bedankt!!
Mario van de Witte Drie weken geleden een marmerblad voor in mijn mencave. We kregen veel informatie. Het inmeten, brengen en plaatsen is helemaal goed gegaan. Ik raad iedereen aan om marmer aan te schaffen bij dit bedrijf. 
Gerry van de Ven Super blij met mijn bestelling bij Empire Stone. Wij hebben wit marmer met gouden accenten gekozen. Erg tevreden en het ziet er heel mooi uit. Voor herhaling vatbaar!! 

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

Onze showroom in Den Haag is de ideale plek om onze natuurstenen producten van dichtbij te bekijken en inspiratie op te doen voor uw eigen project. U kunt hier de verschillende materialen zien, voelen en vergelijken en onze adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Wij begrijpen dat het kiezen van natuursteen in Katwijk een belangrijke beslissing is en daarom nemen wij de tijd om u uitgebreid te informeren en adviseren. Loop ook eens door ons atelier om het verwerkingsproces van deze prachtige materialen te zien. Wij heten u van harte welkom en de koffie staat al klaar.