Over ons

Met de ervaring die wij in meer dan 20 jaar hebben opgebouwd staan wij voor kwaliteit en vakmanschap in de natuursteenbranche. De veelzijdigheid en de eigenschappen van natuursteen vragen echter niet alleen vakmanschap, maar ook bij het verwerken en bewerken voor een optimale toepassing van het materiaal kunnen wij u tevens eerlijk en vakkundig adviseren. Onze vriendelijke adviseurs helpen u graag bij het uitzoeken van materialen in de beste kwaliteit Graniet, Hardsteen, Composiet, Keramiek en/of Marmer. Zo krijgt u een zeer goede indruk van de structuur en kleur en steensoort.
 
U bent ook van harte welkom in ons atelier om eens een kijkje te nemen hoe het verwerkingsproces precies gaat. In onze eigen werkplaats worden de opdrachten gemaakt. Hierdoor hebben we korte levertijden, zijn we flexibel en kunnen we onze eigen kwaliteitscontrole beheren en sturen. U kunt onze producten uiteraard ook vakkundig door ons laten inmeten, plaatsen of kiezen voor alleen transport.
 
Wij zijn er niet alleen voor de  kleine, maar ook grotere projecten. Deze worden zeer aandachtig ingepland en ook zorgvuldig uitgevoerd. Naast onze particuliere klanten verzorgen wij als EmpireStone ook de zakelijke markt. Ondernemers voorzien wij als EmpireStone van uitstekende natuursteen producten. Zowel voor de zakelijke markt als onze particuliere klanten streven wij naar 100% betrouwbaarheid in al onze projecten, leveringen afspraken en kwaliteit. Tevreden klanten zijn vanzelf trouwe en hechte relaties. Ook voor de grotere projecten bieden wij erg aantrekkelijke prijzen aan.
 
Marmer, Graniet, Composiet, Hardsteen of Keramiek zijn prachtige materialen om zowel het in- als het exterieur van een pand groots up te graden en te voorzien. Natuursteen is duurzaam, luxueus, sjiek en zeker ook betaalbaar.
 
U bent van harte welkom in onze showroom te Den Haag om onze natuurstenen producten van dichtbij te bekijken of een keer door onze atelier te lopen om het proces te zien van het verwerken van deze prachtige materialen.
Onze koffie staat al klaar, tot ziens!