Een unieke luxe uitstraling. 

Één van de meest populaire en mooie natuursteen soort is marmer. Marmer voegt elegantie en verfijning toe aan elke ruimte en wordt indien gewenst volledig geïnstalleerd door onze vakmensen. Marmer natuursteen is een zeer harde en duurzame steensoort. Marmer is over de hele wereld erg in trek vanwege zijn schoonheid en hoge duurzaamheid. Marmer natuursteen wordt door veel huiseigenaren gekozen vanwege haar schoonheid en natuurlijke uitstraling. Met meer dan 20 verschillende marmer steensoorten vindt u altijd een kleur en vorm die bij uw woning of kantoor past. Het uiterlijk wordt gekenmerkt door organische variaties in kleur, textuur en aders, waardoor elke plaat uniek is.
Staat de kleur er niet bij die u zoekt? Wij kunnen aan alle kleuren komen. Vul onderstaand formulier in en we komen er bij u op terug.

Een vleugje elegantie en luxe met marmer natuursteen. 

Of u nu een open haard of een serre wilt bouwen, of gewoon wat flair aan uw kamer wilt toevoegen, marmer is een perfect materiaal om te overwegen. Overal waar het gebruikt wordt, voegt het een vleugje elegantie toe en geeft het een gevoel van klasse. Onze collectie marmer is de uitkomst voor luxe en elegantie in uw ruimte. Professioneel geïnstalleerd marmer kan gedurende duizenden jaren vrijwel onderhoudsvrij blijven en is een natuurlijke, prachtige steen die nooit uit de mode zal raken. Elke plaat zal unieke kenmerken bevatten en de uiteindelijke installatie kan afwijken van de productfoto. Neem direct contact met ons op voor een offerte op maat. Offerte aanvragen
Specialist in maatwerk natuursteen
Christina Jacobs-Krellings Contact opgenomen, afspraak gemaakt, bestelling geplaatst en het is perfect ingemeten, gemonteerd en zelf schoongemaakt. Goede service, daar houd ik van :)
Menno van Leeuwen Prachtige marmer materiaal!

Er was een klein probleempje met de levering maar is netjes opgelost door de eigenaar. Bedankt!!
Mario van de Witte Drie weken geleden een marmerblad voor in mijn mencave. We kregen veel informatie. Het inmeten, brengen en plaatsen is helemaal goed gegaan. Ik raad iedereen aan om marmer aan te schaffen bij dit bedrijf. 
Gerry van de Ven Super blij met mijn bestelling bij Empire Stone. Wij hebben wit marmer met gouden accenten gekozen. Erg tevreden en het ziet er heel mooi uit. Voor herhaling vatbaar!!