Ajax of Volakas

Ajax of Volakas marmer is een klassieke steensoort met een tijdloze uitstraling. Het heeft een elegante mix van grijze en witte tinten die elke ruimte een verfijnde en luxueuze uitstraling geven. Deze marmer is afkomstig uit de regio Drama in Noord-Griekenland en is beschikbaar in verschillende afwerkingen, waaronder gepolijst, gezoet en verouderd.

Ajax of Volakas marmer is een populaire keuze voor badkamers, keukens, vloeren en trappen. Het is een hard materiaal die bestand is tegen veel. Daarnaast heeft het een mooie uitstraling waardoor het echt een blikvanger is. Ideaal voor elk interieur project!

Bij Empire Stone bieden we een breed scala aan Ajax of Volakas marmeren tegels en platen in verschillende afmetingen en afwerkingen. Onze ervaren vakmensen zijn gespecialiseerd in het installeren van deze prachtige marmeren tegels en zorgen voor een perfecte afwerking.

Bezoek onze showroom en ontdek de vele mogelijkheden die Ajax of Volakas marmer biedt voor uw volgende interieurproject.Voeg een vleugje luxe en tijdloze elegantie toe aan uw huis met Ajax of Volakas marmer van Empire Stone. Onze hoogwaardige steensoorten zorgen voor een duurzame en stijlvolle afwerking die jarenlang meegaat.