In eerste instantie ziet u wellicht niet de toegevoegde waarde van een natuursteen dorpel bij uw woning of pand. Echter valt een natuursteen dorpel meer op dan u denkt. Kwaliteit valt namelijk op, bij Empire Stone leveren wij enkel de beste kwaliteit natuursteen dorpel. Door ons ruime aanbod aan natuursteen kunt u bij ons vinden waar u naar op zoek bent. Naast een natuursteen dorpel kunt u ook kiezen voor verschillende andere natuurstenen producten. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Offerte aanvragen

Functie natuursteen dorpel

Een natuursteen dorpel dient niet alleen als prachtige uitstraling, maar heeft ook een duidelijke functie. Een natuursteen vensterbank voert vocht af van de muur. De regen die op de ramen komt loopt weg via de natuurstenen vensterbank. Wanneer u niet kiest voor een natuurstenen vensterbank heeft u een grote kans dat het water via de voegen wegstroomt. Op lange termijn zal het vocht de voegen aantasten. Daarnaast biedt een natuursteen dorpel ook stevigheid.

Betaalbare natuursteen dorpel

Wellicht heeft u het idee dat een natuursteen dorpel een prijzige uitgave is. Dit hoeft niet zo te zijn. Bij Empire Stone willen wij u de beste kwaliteit natuursteen dorpel kunnen bieden, maar ook voor de beste prijs. Zodoende weet u dat u bij ons verzekerd bent van een scherpe prijs. Wist u dat donkere dorpels de ramen benadrukt waardoor deze groter lijken?
Omdat wij service erg belangrijk vinden bij Empire Stone komen onze medewerkers bij u langs om alles in te meten. Vervolgens zullen wij aan de slag gaan om uw wens werkelijkheid te maken en ontwerpen en produceren wij uw natuursteen dorpel. Wij streven ernaar om uw natuursteen dorpel zo snel mogelijk te leveren.

Soorten natuursteen dorpel

Door ons ruime assortiment aan natuursteen, zit er vast ook een mooi stukje steen voor u tussen. Het bijzondere aan natuursteen is dat geen enkel stuk steen identiek is aan de ander. Dit zorgt voor een unieke en luxueuze uitstraling. U kunt bij ons kiezen uit de volgende soorten natuursteen dorpel:
  • Graniet
  • Hardsteen
  • Marmer
  • Composiet
  • Keramiek
Iedere soort natuursteen heeft haar eigen kwaliteiten. Door ons ruime assortiment is er een variatie beschikbaar aan kleuren. Van grijs en zwart tot wit/beige en bruin. Wat is uw favoriete kleur?

Overige natuurstenen producten

Mocht u naast een natuursteen dorpel meerdere natuurstenen producten in huis willen hebben, bent u bij Empire Stone aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij voor u ook de volgende producten maken:
  • Wastafels
  • Keukenbladen
  • Tafelbladen
  • Vensterbanken
  • Openhaarden & Schouw
Zo kunt u uw hele huis dat luxueuze gevoel geven. Offerte aanvragen
Uw specialist in maatwerk natuursteen | Empire Stone
Christina Jacobs-Krellings Contact opgenomen, afspraak gemaakt, bestelling geplaatst en het is perfect ingemeten, gemonteerd en zelf schoongemaakt. Goede service, daar houd ik van :)
Menno van Leeuwen Prachtige marmer materiaal!

Er was een klein probleempje met de levering maar is netjes opgelost door de eigenaar. Bedankt!!
Mario van de Witte Drie weken geleden een marmerblad voor in mijn mencave. We kregen veel informatie. Het inmeten, brengen en plaatsen is helemaal goed gegaan. Ik raad iedereen aan om marmer aan te schaffen bij dit bedrijf. 
Gerry van de Ven Super blij met mijn bestelling bij Empire Stone. Wij hebben wit marmer met gouden accenten gekozen. Erg tevreden en het ziet er heel mooi uit. Voor herhaling vatbaar!! 

Vraag direct een offerte aan

Bij Empire Stone gaan wij verder dan enkel uw wensen in vervulling laten gaan. Wij leveren u de beste kwaliteit maar ook de beste service. Mocht u vragen hebben kunt u gerust contact met ons opnemen of kunt u bij ons langskomen in ยด's-Gravenhage. Natuurlijk kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij gaan direct voor u aan de slag om een op maat gemaakte natuursteen dorpel voor u te ontwerpen. Of wellicht een van onze andere producten.