Mocht u op zoek zijn naar Marmer Den Haag? Bezoek dan de showroom van Empire Stone in Den Haag! Bij ons heeft u de keuze uit ruim 20 soorten marmer. Zo zit er vast een mooi stuk marmer voor u bij! Marmer in uw keuken, badkamer of voor uw vensterbank? Bijna alles is mogelijk! Voor het beste marmer Den Haag komt u naar Empire Stone! Offerte aanvragen

Marmer Den Haag van Empire Stone

Marmer is misschien wel de bekendste natuursteen in haar soort. Marmer is een kalksteen. Deze kalksteen ontstaat als het lang bloot heeft gestaan aan een enorme hoge druk en temperatuurverschillen tijdens het ontstaan van gebergten. Later wordt dit gebruikt om bijvoorbeeld uw tafel- of keukenblad te maken. Ieder stuk marmer is anders. Marmer is een echte eyecatcher in uw huis! Er zijn verschillende stijlen marmer, zo zit er vast voor u ook iets tussen! De stenen zijn onderscheidend door kleur en textuur. Bij Empire Stone streven wij naar een snelle levering en de beste kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviezen op maat geven. Onze vakkundige medewerkers slijpen, zagen, bewerken en monteren alles zelf. 


Voordelen marmer Den Haag

Natuurlijk zitten er vele voordelen aan natuursteen. We nemen graag een aantal voordelen met u door, namelijk:
 • Marmer Den Haag is een 100% natuurlijk product en hierdoor erg duurzaam.
 • Marmer is een uniek product doordat geen enkel stuk marmer hetzelfde is.
 • Tot slot zijn wij makkelijk bereikbaar in Den Haag, wel zo gemakkelijk als u de showroom wilt bezoeken voor marmer Den haag.
 

Onderhoud Marmer Den Haag

Omdat marmer een natuurlijk product is moet u dit wel goed behandelen. U kunt het beste lauwwarm water gebruiken met een natuurlijke zeep. Natuurzeep voedt uw natuursteen en zorgt ervoor dat de glans weer terug naar boven komt. Behandel uw marmer maandelijks met natuurzeep en pas vooral op met zure producten, dit kan schadelijk zijn voor uw marmer!

Producten Marmer

Bij Empire Stone kunt u terecht voor veel verschillende producten in marmer. Wij maken onder andere:

 • Openhaarden & schouwen
 • Keukenbladen
 • Wastafels
 • Tafelbladen
 • Spoelbakken
 • Raamdorpels
 • Vensterbanken
 • Kranen en zeepdispensers

Zoals u kunt zien zijn er veel producten te maken met marmer. Marmer creeert een unieke en luxueuze look in uw huis. Naast marmer kunt u natuurlijk ook kiezen voor: hardsteen, keramiek, composiet of graniet. Offerte aanvragen
Uw specialist in maatwerk natuursteen | Empire Stone
Christina Jacobs-Krellings Contact opgenomen, afspraak gemaakt, bestelling geplaatst en het is perfect ingemeten, gemonteerd en zelf schoongemaakt. Goede service, daar houd ik van :)
Menno van Leeuwen Prachtige marmer materiaal!

Er was een klein probleempje met de levering maar is netjes opgelost door de eigenaar. Bedankt!!
Mario van de Witte Drie weken geleden een marmerblad voor in mijn mencave. We kregen veel informatie. Het inmeten, brengen en plaatsen is helemaal goed gegaan. Ik raad iedereen aan om marmer aan te schaffen bij dit bedrijf. 
Gerry van de Ven Super blij met mijn bestelling bij Empire Stone. Wij hebben wit marmer met gouden accenten gekozen. Erg tevreden en het ziet er heel mooi uit. Voor herhaling vatbaar!! 

Vraag direct een offerte aan

Voor het beste marmer Den Haag moet u bij Empire Stone zijn! Neem vooral contact met ons op, dan bespreken wij de mogelijkheden! Tot snel bij Empire Stone!