Kies voor Graniet

Graniet is een van de meest luxueuze en mooiste natuurstenen op de markt. De natuurlijke schoonheid van graniet kan een prachtige toevoeging zijn in uw huis of kantoor. Graniet is niet alleen mooi, het is ook vlek-, splinter- en krasbestendig, waardoor het een geschikt oppervlak is voor keukenbladen, tafelbladen, werkbladen of tegelvloeren en erg vaak wordt gekozen.

Graniet natuursteen is ideaal voor keukenbladen en andere toepassingen binnenshuis. Met de indrukwekkende collectie graniet van Empire Stone kunt u kiezen uit een groot aantal kleuren en texturen, zodat u de perfecte steen voor uw huis of kantoor kunt vinden.
Staat de kleur er niet bij die u zoekt? Wij kunnen aan alle kleuren komen. Vul onderstaand formulier in en we komen er bij u op terug.

Wat voor soort steen is graniet?

Graniet is een van de meest luxueuze en mooiste natuurstenen op de markt. Deze steen wordt gekenmerkt door zijn natuurlijke schoonheid, die een prachtige toevoeging kan zijn aan uw huis, kantoor of andere ruimte. Graniet is meer dan alleen mooi; het is ook functioneel en duurzaam.


Graniet kenmerken

Graniet natuursteen is ideaal voor keukenbladen, tafelbladen, werkbladen, tegelvloeren en andere toepassingen binnenshuis. Het is een populaire keuze vanwege zijn combinatie van esthetiek en functionaliteit.

Met meer dan 15 jaar ervaring produceert Empire Stone prachtige granieten natuurstenen op maat. Ons graniet is ontworpen voor verschillende doeleinden, zoals keukens en badkamers. Met een indrukwekkende collectie van meer dan 20 kleuren en texturen, vindt u altijd de perfecte steen voor uw huis of kantoor. 


Voordelen van graniet

Vlekbestendig
Graniet is bestand tegen vlekken, waardoor het ideaal is voor ruimtes zoals keukens en badkamers waar vaak gemorst wordt.

Splinterbestendig
De harde, compacte structuur van graniet maakt het minder gevoelig voor splinters, wat bijdraagt aan de veiligheid en duurzaamheid.

Krasbestendig
Graniet is zeer krasbestendig, wat het een uitstekende keuze maakt voor werkbladen en vloeren die intensief worden gebruikt.

Onderhoudsvriendelijk
Graniet vereist minimaal onderhoud en behoudt zijn schoonheid met weinig inspanning.

Milieuvriendelijk
Graniet is een van de meest milieuvriendelijke natuurstenen. Het is zeer duurzaam, vereist weinig chemicaliën en is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.


Graniet bij Empire Stone

Kies voor graniet bij Empire Stone en ervaar de vele voordelen die deze prachtige natuursteen te bieden heeft. Geniet van een oppervlak dat niet alleen mooi, maar ook praktisch is. Vraag vandaag nog een offerte op maat aan en vind de perfecte granietsteen voor uw project. Offerte aanvragen
Specialist in maatwerk natuursteen
Christina Jacobs-Krellings Contact opgenomen, afspraak gemaakt, bestelling geplaatst en het is perfect ingemeten, gemonteerd en zelf schoongemaakt. Goede service, daar houd ik van :)
Menno van Leeuwen Prachtige marmer materiaal!

Er was een klein probleempje met de levering maar is netjes opgelost door de eigenaar. Bedankt!!
Mario van de Witte Drie weken geleden een marmerblad voor in mijn mencave. We kregen veel informatie. Het inmeten, brengen en plaatsen is helemaal goed gegaan. Ik raad iedereen aan om marmer aan te schaffen bij dit bedrijf. 
Gerry van de Ven Super blij met mijn bestelling bij Empire Stone. Wij hebben wit marmer met gouden accenten gekozen. Erg tevreden en het ziet er heel mooi uit. Voor herhaling vatbaar!!