Luxueus en makkelijk te onderhouden. 

Graniet is een van de meest luxueuze en mooiste natuurstenen op de markt. De natuurlijke schoonheid van graniet kan een prachtige toevoeging zijn in uw huis of kantoor. Graniet is niet alleen mooi, het is ook vlek-, splinter- en krasbestendig, waardoor het een geschikt oppervlak is voor keukenbladen, tafelbladen, werkbladen of tegelvloeren en erg vaak wordt gekozen.

Graniet natuursteen is ideaal voor keukenbladen en andere toepassingen binnenshuis. Met de indrukwekkende collectie graniet van Empire Stone kunt u kiezen uit een groot aantal kleuren en texturen, zodat u de perfecte steen voor uw huis of kantoor kunt vinden.
Staat de kleur er niet bij die u zoekt? Wij kunnen aan alle kleuren komen. Vul onderstaand formulier in en we komen er bij u op terug.

Prachtige natuursteen met warme tinten.

Met meer dan 15 jaar ervaring produceren wij prachtige granieten natuurstenen op maat. Ons graniet is ontworpen voor verschillende doeleinden, zoals keukens en badkamers. Met meer dan 20 kleuren en toepassingen is er voor elke stijl en omgeving een geschikte tegel. Bovendien is natuursteen een van de meest milieuvriendelijke opties die beschikbaar zijn: zeer duurzaam maar weinig chemicaliën, gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden in uw ruimte. Offerte aanvragen
Specialist in maatwerk natuursteen
Christina Jacobs-Krellings Contact opgenomen, afspraak gemaakt, bestelling geplaatst en het is perfect ingemeten, gemonteerd en zelf schoongemaakt. Goede service, daar houd ik van :)
Menno van Leeuwen Prachtige marmer materiaal!

Er was een klein probleempje met de levering maar is netjes opgelost door de eigenaar. Bedankt!!
Mario van de Witte Drie weken geleden een marmerblad voor in mijn mencave. We kregen veel informatie. Het inmeten, brengen en plaatsen is helemaal goed gegaan. Ik raad iedereen aan om marmer aan te schaffen bij dit bedrijf. 
Gerry van de Ven Super blij met mijn bestelling bij Empire Stone. Wij hebben wit marmer met gouden accenten gekozen. Erg tevreden en het ziet er heel mooi uit. Voor herhaling vatbaar!!