Nieuw aanrechtblad

Een keukenblad is een belangrijk onderdeel van de keuken en wordt dagelijks intensief gebruikt. Het is daarom belangrijk om het aanrechtblad regelmatig te inspecteren op beschadigingen en te beoordelen of het nog aan uw wensen voldoet. Offerte aanvragen

Wanneer heeft u een nieuw keukenblad nodig?

Hieronder vindt u enkele indicaties dat het tijd is voor een nieuw keukenblad:

  • Beschadigingen: Als er scheuren, barsten, krassen of andere beschadigingen in het keukenblad zitten, kan dit leiden tot hygiëneproblemen en maakt het keukenblad minder functioneel. Als de beschadigingen niet meer te herstellen zijn, is het tijd om een nieuw keukenblad aan te schaffen.
  • Versleten uitstraling: Als het aanrechtblad er versleten en verouderd uitziet, kan dit de uitstraling van de keuken negatief beïnvloeden. Als het keukenblad niet meer past bij uw interieur of u de uitstraling van uw keuken wilt veranderen, is het tijd om een nieuw keukenblad te overwegen.
  • Veranderde wensen: Als u uw keuken wilt vernieuwen en andere wensen hebt dan bij de oorspronkelijke keukeninstallatie, kan dit betekenen dat het huidige keukenblad niet meer aan uw behoeften voldoet. In dit geval kan het tijd zijn om een nieuw keukenblad aan te schaffen dat beter past bij uw nieuwe wensen.
  • Verouderde materialen: Als het keukenblad gemaakt is van verouderde materialen of als het materiaal niet meer aan de huidige hygiëne- of veiligheidsvoorschriften voldoet, is het tijd om een nieuw keukenblad aan te schaffen.

Bent u nu overtuigd dat u een nieuw keukenblad nodig heeft? Klik dan hier om contact op te nemen.

Onze materialen voor een nieuw keukenblad

Wij bieden bij Empire Stone een ruim assortiment aan verschillende materialen aan. Wij zijn natuurlijk gespecialiseerd in natuursteen en er is dan ook geen betere plek waar u uw nieuwe natuursteen aanrechtblad kunt aanschaffen dan bij ons. Wij hebben hieronder een klein overzicht gemaakt van alle verschillende materialen die wij aanbieden:

Nieuw keukenblad van hardsteen:
Harde stenen worden ontgonnen uit de aardkorst en ondergaan vervolgens verschillende bewerkingen, zoals snijden, polijsten en behandelen. Deze stenen worden vaak gebruikt voor vloeren, stoepen, gevelbekleding, dorpels en vensterbanken, vanwege hun slijtvastheid en hoge hardheid. Bij Empire Stone bieden we diverse mogelijkheden op het gebied van hardsteen. Voor al uw projecten kunt u bij ons terecht voor een op maat gemaakte offerte.

Nieuw aanrechtblad van marmer:
Marmer is een van de meest populaire en prachtige soorten natuursteen. Het voegt elegantie en verfijning toe aan elke ruimte en kan volledig worden geïnstalleerd door onze ervaren vakmensen. Marmer is een zeer harde en duurzame steensoort die wereldwijd geliefd is vanwege zijn schoonheid en hoge duurzaamheid. Veel huiseigenaren kiezen voor marmer vanwege de natuurlijke uitstraling en schoonheid van deze natuursteen. Met meer dan 20 verschillende soorten marmer in ons assortiment, kunt u altijd een kleur en vorm vinden die bij uw woning of kantoor past. Het uiterlijk van marmer wordt gekenmerkt door organische variaties in kleur, textuur en aders, wat elke plaat uniek maakt.

Nieuw keukenblad van graniet:
Graniet behoort tot een van de meest luxe en prachtige natuurstenen op de markt. De natuurlijke schoonheid van graniet kan een prachtige toevoeging zijn aan uw huis of kantoor. Graniet is niet alleen mooi, maar ook vlek-, splinter- en krasbestendig, waardoor het een geschikt oppervlak is voor keukenbladen, tafelbladen, werkbladen en tegelvloeren. Daarom wordt graniet vaak gekozen voor deze toepassingen.

Nieuw keukenblad van composiet:
Composiet biedt de natuurlijke uitstraling en het gevoel van natuursteen, met het voordeel van eenvoudig onderhoud en een zeer betaalbare prijs. De betaalbaarheid doet echter niets af aan de stijl en kwaliteit van onze exclusieve composietsteen, die een nieuwe generatie steensoort vertegenwoordigt die schoonheid en waarde aan uw huis of kantoor kan toevoegen. Composiet heeft een elegante granietlook en -gevoel en is een echte eyecatcher in elke ruimte. Dit materiaal is duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, terwijl het ontworpen is om de eigenschappen van natuursteen na te bootsen. Met composiet van Empire Stone kunt u nu het ultieme keukenblad creëren.

Nieuw aanrechtblad van keramiek:
Luxe natuurstenen worden vaak gebruikt in top hotels of prachtige spa's over de hele wereld. U kunt nu dezelfde ervaring in uw eigen ruimte creëren door te kiezen voor keramiek. Geef uw ruimte een ingetogen elegantie met keramische natuursteen. Onze keramische natuursteen is een prachtige aanvulling in elke ruimte van uw huis of kantoor. Het ontwerp van keramiek is ideaal om een vleugje luxe toe te voegen aan uw woon- of werkomgeving en is niet alleen duurzaam, maar ook slijtvast.

Bekijk hier ons gehele assortiment aan natuurstenen

Laat u adviseren door Empire Storne

Bekijk hier ons gehele assortiment aan natuurstenen of vraag direct een offerte op. Offerte aanvragen
Uw specialist in maatwerk natuursteen | Empire Stone
Christina Jacobs-Krellings Contact opgenomen, afspraak gemaakt, bestelling geplaatst en het is perfect ingemeten, gemonteerd en zelf schoongemaakt. Goede service, daar houd ik van :)
Menno van Leeuwen Prachtige marmer materiaal!

Er was een klein probleempje met de levering maar is netjes opgelost door de eigenaar. Bedankt!!
Mario van de Witte Drie weken geleden een marmerblad voor in mijn mencave. We kregen veel informatie. Het inmeten, brengen en plaatsen is helemaal goed gegaan. Ik raad iedereen aan om marmer aan te schaffen bij dit bedrijf. 
Gerry van de Ven Super blij met mijn bestelling bij Empire Stone. Wij hebben wit marmer met gouden accenten gekozen. Erg tevreden en het ziet er heel mooi uit. Voor herhaling vatbaar!! 

Vraag direct een offerte aan

Voor een nieuw keukenblad moet u dus bij Empire Stone zijn. Van maandag tot en met zaterdag ontvangen wij u graag in ons atelier. Natuurlijk kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn benieuwd naar uw wensen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.