Bent u op zoek naar een natuursteenblad op maat? Dan bent u bij Empire Stone aan het juiste adres! Bij ons kunt u kiezen uit een ruim assortiment natuursteenblad op maat. Wij streven naar een snelle levering, zodat u gebruik kunt maken van uw natuursteenblad. Voor het mooiste natuursteen moet u bij Empire Stone zijn! Offerte aanvragen

Oorsprong natuursteenblad op maat

We nemen u graag eerst even terug in de tijd, naar de oorspong van natuursteen. Vroeger werd natuursteen namelijk al gebruikt, maar de populariteit van het product neemt de laatste jaren alleen maar toe. Natuursteen heeft haar naam te danken aan haar ontstaan, doordat het op natuurlijke wijze ontstaat. De vorm en de kleur van de natuursteen is vaak anders, er bestaan geen twee stukken natuursteen die identiek aan elkaar zijn. Natuursteenblad op maat geeft een unieke uitstraling aan uw huis. 

Door haar ontstaan is het ook van belang dat u het natuursteen behandeld met natuurlijke zeep zoals groene zeep. Dit is het beste voor het steen.

Soorten natuursteenblad op maat

Bij Empire Stone bieden wij u een ruim assortiment aan natuurstenen aan. Wij zijn de specialist op het gebied van natuursteenblad op maat. Kies eerst de soort natuursteen dat bij u past, wij hebben:

  • Marmer
  • Graniet
  • Hardsteen
  • Keramiek
  • Composiet

Vervolgens kunt u uit verschillende soorten natuurstenen kiezen. Door ons ruime assortiment zit er zeker een mooi natuursteenblad op maat voor u bij! Kies uit verschillende kleuren van zwart/grijs tot wit of een fellere kleur. De keuze is reuze! 


Natuursteenblad op maat van Empire Stone


Wij bieden u bij Empire Stone de beste kwaliteit natuursteenblad op maat, voor de beste prijs aan. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u het beste advies geven. Wij streven naar een snelle levering en bieden u garantie op uw aankoop. Wij luisteren naar uw wensen en gaan hiermee aan de slag.
 Naast dat een natuursteenblad op maat een mooie  luxueuze uitstraling aan uw keuken geeft is het ook nog eens 100% duurzaam. Offerte aanvragen
Uw specialist in maatwerk natuursteen | Empire Stone
Christina Jacobs-Krellings Contact opgenomen, afspraak gemaakt, bestelling geplaatst en het is perfect ingemeten, gemonteerd en zelf schoongemaakt. Goede service, daar houd ik van :)
Menno van Leeuwen Prachtige marmer materiaal!

Er was een klein probleempje met de levering maar is netjes opgelost door de eigenaar. Bedankt!!
Mario van de Witte Drie weken geleden een marmerblad voor in mijn mencave. We kregen veel informatie. Het inmeten, brengen en plaatsen is helemaal goed gegaan. Ik raad iedereen aan om marmer aan te schaffen bij dit bedrijf. 
Gerry van de Ven Super blij met mijn bestelling bij Empire Stone. Wij hebben wit marmer met gouden accenten gekozen. Erg tevreden en het ziet er heel mooi uit. Voor herhaling vatbaar!! 

Vraag direct een offerte aan

U kunt niet alleen een natuursteenblad op maat laten maken bij Empire Stone. Wij maken ook tafelbladen, wastafels, spoelbakken en ga zo maar door. Zo kunt u bijna uw hele huis aankleden met natuursteen. Natuursteen is een echte eyecatcher in uw huis en er zijn eindeloze mogelijkheden mee. 

U kunt altijd contact met ons opnemen mocht u vragen hebben over een natuursteenblad op maat. Wij staan ook iedere maandag tot en met zaterdag voor u klaar in onze showroom in Den Haag.