Slijtvast en een hoge hardheid met hardsteen. 

Harde stenen worden gewonnen uit de aardkorst en worden dan gesneden, gepolijst en behandeld op een groot aantal verschillende manieren. Vaak wordt dit toegepast op vloeren, stoepen, gevelbekleding, dorpels, vensterbanken. Deze steensoort is slijtvast en heeft een hoge hardheid. Bij Empire Stone hebben we verschillende hardsteen mogelijkheden. Vraag direct een offerte op maat aan voor al uw doeleinden.
Staat de kleur er niet bij die u zoekt? Wij kunnen aan alle kleuren komen. Vul onderstaand formulier in en we komen er bij u op terug.

Geschikt voor binnen en buiten. 

Hardsteen kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Deze steensoort is natuurlijk, krachtig en heeft een brede inzetbaarheid. Het materiaal heeft een hoge hardheid en is slijtvast. Daarnaast is de keuze in afwerking enorm. Vraag direct een offerte op maat aan.  Offerte aanvragen
Specialist in maatwerk natuursteen
Christina Jacobs-Krellings Contact opgenomen, afspraak gemaakt, bestelling geplaatst en het is perfect ingemeten, gemonteerd en zelf schoongemaakt. Goede service, daar houd ik van :)
Menno van Leeuwen Prachtige marmer materiaal!

Er was een klein probleempje met de levering maar is netjes opgelost door de eigenaar. Bedankt!!
Mario van de Witte Drie weken geleden een marmerblad voor in mijn mencave. We kregen veel informatie. Het inmeten, brengen en plaatsen is helemaal goed gegaan. Ik raad iedereen aan om marmer aan te schaffen bij dit bedrijf. 
Gerry van de Ven Super blij met mijn bestelling bij Empire Stone. Wij hebben wit marmer met gouden accenten gekozen. Erg tevreden en het ziet er heel mooi uit. Voor herhaling vatbaar!!