Hardsteen op maat kopen

Ervaar de voordelen van hardsteen bij Empire Stone. Onze hardsteen producten, direct gewonnen uit de aardkorst, worden met precisie gesneden, gepolijst en behandeld. Ideaal voor toepassingen zoals vloeren, stoepen, gevels, dorpels en vensterbanken. Hardsteen staat bekend om zijn uitzonderlijke slijtvastheid en hardheid. Bekijk hier de veelzijdigheid en duurzaamheid die onze hardsteen biedt.
Staat de kleur er niet bij die u zoekt? Wij kunnen aan alle kleuren komen. Vul onderstaand formulier in en we komen er bij u op terug.

Wat is Hardsteen?

Hardsteen, ook bekend als blauwe hardsteen, is een populaire natuursteen die wordt gewonnen uit sedimentaire gesteenten. Het is gevormd door de ophoping van kalkhoudende fossielen, waardoor het een unieke en aantrekkelijke uitstraling heeft. Hardsteen is duurzaam, slijtvast en bestand tegen de elementen, wat het een uitstekende keuze maakt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Voordelen hardsteen

Onderhoudsvriendelijk
Hardsteen is gemakkelijk te onderhouden. Regelmatig vegen en af en toe reinigen met een milde zeep is meestal voldoende om het in topconditie te houden.


Weerbestendigheid
Hardsteen is resistent tegen verschillende weersomstandigheden, inclusief vorst, regen en zonneschijn. Dit maakt het een ideale keuze voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Duurzaamheid
Hardsteen is een van de meest duurzame materialen die er zijn. Het is bestand tegen slijtage en behoudt zijn schoonheid jarenlang, zelfs bij intensief gebruik.


Geïnteresseerd in hardsteen?

Bent u op zoek naar hardsteen op maat, een prachtige hardsteen vloer of hardsteen voor buiten, bij Empire Stone vindt u precies wat u nodig heeft. Bezoek onze showroom in Den Haag en bekijk de tijdloze schoonheid en duurzaamheid van hardsteen. Vraag direct een offerte op maat aan hardsteen en profiteer van onze expertise en hoogwaardige materialen. Offerte aanvragen
Specialist in maatwerk natuursteen
Christina Jacobs-Krellings Contact opgenomen, afspraak gemaakt, bestelling geplaatst en het is perfect ingemeten, gemonteerd en zelf schoongemaakt. Goede service, daar houd ik van :)
Menno van Leeuwen Prachtige marmer materiaal!

Er was een klein probleempje met de levering maar is netjes opgelost door de eigenaar. Bedankt!!
Mario van de Witte Drie weken geleden een marmerblad voor in mijn mencave. We kregen veel informatie. Het inmeten, brengen en plaatsen is helemaal goed gegaan. Ik raad iedereen aan om marmer aan te schaffen bij dit bedrijf. 
Gerry van de Ven Super blij met mijn bestelling bij Empire Stone. Wij hebben wit marmer met gouden accenten gekozen. Erg tevreden en het ziet er heel mooi uit. Voor herhaling vatbaar!!