Bij natuursteen op maat denkt men vaak aan een groot prijskaartje. Bij Empire Stone gaan wij voor de beste kwaliteit en de beste prijs. Van keuken- of tafelbladen tot wastafels. Wilt u deze producten in natuursteen? Geen probleem bij Empire Stone! Offerte aanvragen

Wat is natuursteen?

Natuursteen wordt gewonnen in de natuur en daar heeft het dan ook zijn naam aan te danken. De steen wordt gevormd door een natuurlijk proces. Tijdens dit proces worden er complexe lagen, nerven en kleuren gevormd. De gewonnen blokken uit de groeves worden later verzaagd tot bijvoorbeeld uw tafelblad!  Natuursteen kan een aanwinst zijn voor iedere woning, door de luxueuze uitstraling. Maar wist u dat natuursteen op maat ook erg duurzaam is? Ieder blok is een kunstwerk en een bron van inspiratie. Van geen enkel blok bestaat exact hetzelfde exemplaar. 


Onderhoud natuursteen op maat

Mocht u nou natuursteen op maat hebben, wilt u dit natuurlijk goed onderhouden. Eens in de maand uw natuursteen schoonmaken met natuurzeep kan bijvoorbeeld al voldoende helpen. De lijnolie in een neutraal schoonmaakmiddel beschermt de natuursteen. Daarnaast voedt deze zeep de steen, waardoor deze minder gevoelig is voor eventuele beschadigingen, maar brengt ook de glans weer terug. Hierdoor komen de kleur en de structuur van de natuursteen op maat meer naar boven. Maar let op! Gebruik nooit te veel schoonmaakmiddel. Gebruik bij het schoonmaken lauwwarm water. Gebruik vooral geen producten met een te hoge pH-waarde. Dit zijn bijvoorbeeld azijn of citroen. 


Soorten natuursteen op maat

Binnen natuursteen op maat zijn er veel verschillende soorten. Als eerste kiest u uit een van de volgende soorten:
 • Graniet: Mocht u op zoek zijn naar makkelijk te onderhouden natuursteen op maat, dan is graniet wat voor u! Graniet is namelijk vlek-, splinter- en krasbestendig. Erg handig voor een keuken- of tafelblad. Door de luxueuze uitstraling is het een eye-catcher in uw keuken.
 • Hardsteen: Deze steensoort is slijtvast en heeft een hoge hardheid. Vaak wordt hardsteen toegepast op vloeren, stoepen of gevelbekleding.
 • Marmer: Wellicht de meest populaire natuursteen op maat, marmer. Marmer is een harde en duurzame steensoort en een echte toevoeging voor uw ruimte. Bij Empire Stone beschikken wij over meer dan 20 verschillende soorten marmer, er zit dus vast een kleur en vorm bij die bij u past!
 • Composiet: Daarnaast beschikken wij bij Empire Stone ook aan een ruim assortiment aan composiet. Composiet heeft een erg natuurlijke uitstraling en is gemakkelijk in onderhoud.
 • Keramiek: Wilt u luxe naar uw eigen huis halen? Kies dan voor keramiek.
 Binnen iedere categorie natuursteen op maat zijn er verschillende stenen. Ze zijn te onderscheiden in kleur en textuur. Doordat er een ruim assortiment aan natuursteen op maat is, zit er vast voor u ook wat moois bij! 


Voordelen natuursteen op maat

Aan het hebben van natuursteen op maat zitten vele voordelen. Wij nemen graag een aantal van deze voordelen met u door, namelijk:
 • Het is 100% natuurlijk. Zoals eerder benoemd komt natuursteen op maat ook echt uit de natuur. Elke natuursteen is uniek, er bestaat geen tweede van die precies hetzelfde is.
 • Het kan op maat gemaakt worden. Onze vakmensen meten het in, vervolgens gaat het in productie en wordt het zo snel mogelijk bij u geleverd. Doordat het op maat gemaakt wordt zit u niet met te veel of te weinig natuursteen. Natuursteen op maat past precies!
 • Een goede prijs. De prijs is ook niet geheel onbelangrijk. Bij Empire Stone zorgen wij dat u de beste kwaliteit natuursteen op maat krijgt, tegen de beste prijs.

Natuursteen op maat van Empire Stone

Bij Empire Stone heeft u een grote keuze uit natuursteen op maat. Onze vakkundige medewerkers slijpen, zagen, bewerken en monteren alles zelf. Hierdoor bieden wij hoge kwaliteit, voor de laagste prijsgarantie. Maar daarnaast hoeft u niet lang op uw spullen te wachten. Met al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van natuursteen op maat staat Empire Stone voor u klaar. 


Producten natuursteen op maat

Bij Empire Stone verkopen wij verschillende producten met natuursteen. Wij maken van natuursteen:
 • Openhaarden & schouwen
 • Keukenbladen
 • Wastafels
 • Tafelbladen
 • Spoelbakken
 • Raamdorpels
 • Vensterbanken
 • Kranen en zeepdispensers
Offerte aanvragen
Uw specialist in maatwerk natuursteen | Empire Stone
Christina Jacobs-Krellings Contact opgenomen, afspraak gemaakt, bestelling geplaatst en het is perfect ingemeten, gemonteerd en zelf schoongemaakt. Goede service, daar houd ik van :)
Menno van Leeuwen Prachtige marmer materiaal!

Er was een klein probleempje met de levering maar is netjes opgelost door de eigenaar. Bedankt!!
Mario van de Witte Drie weken geleden een marmerblad voor in mijn mencave. We kregen veel informatie. Het inmeten, brengen en plaatsen is helemaal goed gegaan. Ik raad iedereen aan om marmer aan te schaffen bij dit bedrijf. 
Gerry van de Ven Super blij met mijn bestelling bij Empire Stone. Wij hebben wit marmer met gouden accenten gekozen. Erg tevreden en het ziet er heel mooi uit. Voor herhaling vatbaar!! 

Vraag direct een offerte aan

U kunt bijna uw gehele huis met natuursteen aankleden! Door onze professionele adviezen en het uitgebreide assortiment maken wij voor u de mooiste natuurstenen op maat. Er zijn eindeloze mogelijkheden voor natuursteen op maat producten. Vertel ons wat uw wensen zijn en wij gaan ermee aan de slag. 

Benieuwd naar hoe de natuursteen op maat er in het echt uitziet? Of wilt u de mogelijkheden voor uw woning door bespreken?  Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom! Op maandag tot en met zaterdag staan wij voor u klaar. U kunt ook altijd vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Voor het mooiste en beste natuursteen moet u bij Empire Stone zijn.