Bent u op zoek naar een aanrechtblad op maat? Zoek dan niet verder! Bij Empire Stone ontwerpen wij voor u het mooiste aanrechtblad op maat. Met ons enorme assortiment natuurstenen zit er geheid een natuursteen bij die binnen uw huis past. Een echte eyecatcher voor  uw keuken is een aanrechtblad op maat van Empire Stone!


Offerte aanvragen

Oorsprong aanrechtblad op maat

Vroeger gebruikte de Romeinen al natuursteen, maar de laatste jaren is de populariteit van natuursteen enorm gegroeid. Natuursteen heeft haar naam te danken aan haar ontstaan. Natuursteen ontstaat op natuurlijke wijze. De vorm en de kleur van het natuursteen wordt bepaald door verschillende factoren, bijvoorbeeld: omgeving en klimaatverandering van de aarde. Het ontstaan van natuursteen is een continu proces en vorming van de aardkorst. Het ontstaan van natuurstenen kan soms wel miljoenen jaren in beslag nemen. Het steen wordt gevormd uit afgekoeld vloeibaar gesteente in combinatie met dierlijke en/of plantaardige resten die zijn versteend. Dit proces is overal in de wereld anders, daarom bestaat er een ruim assortiment natuurstenen. Bij Empire Stone is de keuze dan ook reuze! Door het natuurlijke proces is geen enkel stukje natuursteen exact hetzelfde als de ander. Er zit verschil in lagen, kleuren en nerven. Creëer een unieke uitstraling aan uw huis met een aanrechtblad op maat.

Hoe onderhoud ik een aanrechtblad op maat

Als je nou een prachtig aanrechtblad op maat hebt wil je deze natuurlijk ook goed onderhouden. Wat alle natuurstenen gemeen hebben is dat zij niet tegen bijtende schoonmaakmiddelen kunnen. Dit kan er namelijk voor zorgen dat er vlekken of verkleuring achterblijft. Het beste kun je voor jouw aanrechtblad op maat een zuurvrije zeep gebruiken, zoals groene zeep of natuurlijke zeep. Gebruik ook altijd een zachte spons of doek, geen schuurspons! Het schoonmaken van het aanrechtblad op maat zorgt er voor dat uw aanrecht weer blinkt als nieuw!

Aanrechtblad op maat van Empire Stone

Bij Empire Stone krijgt u de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u als geen ander een aanrechtblad op maat adviseren. U krijgt altijd advies op maat en garantie op onze verschillende producten. De klant is koning, wij luisteren naar uw wensen en leveren het zo snel mogelijk. 

Overige natuurstenen producten


Mocht u naast een aanrechtblad op maat nog andere producten op maat voor uw huis willen, is dat zeker mogelijk! Wij maken ook de volgende producten van natuursteen:

 • Tafelbladen
 • Wastafels
 • Spoelbakken
 • Openhaarden & schouwen
 • Vensterbank
 • Raamdorpels
 • Kranen en zeepdispensers

Zoals u ziet kunt u dus niet alleen een aanrechtblad op maat van natuursteen laten maken. Wellicht wilt u er ook een matchende tafel bij, of een wastafel voor in uw badkamer. Natuursteen is een echte eyecatcher in uw huis door de luxueuze uitstraling. Er zijn eindeloze mogelijkheden met natuursteen en alles wordt speciaal voor u op maat gemaakt.  

Waarom een aanrechtblad op maat?

Heerlijk koken in uw eigen keuken wordt nog leuker met een aanrechtblad op maat. Bij ons kunt u in principe voor alle keukens een aanrechtblad op maat laten maken. Door het ontstaan van natuursteen is een natuurstenen aanrechtblad op maat 100% duurzaam.


Soorten aanrechtblad op maat

Bij Empire Stone bieden wij u een ruime keuze aan natuurstenen, een bredere keuze dan vele keukenzaken. We zijn specialist op het gebied van natuurstenen producten. Bij Empire Stone bieden wij u de volgende keuzes natuursteen aan:

 • Marmer
 • Keramiek
 • Composiet
 • Graniet
 • Hardsteen

Kies uw favoriete soort natuursteen tussen ons ruime assortiment.
Offerte aanvragen
Uw specialist in maatwerk natuursteen | Empire Stone
Christina Jacobs-Krellings Contact opgenomen, afspraak gemaakt, bestelling geplaatst en het is perfect ingemeten, gemonteerd en zelf schoongemaakt. Goede service, daar houd ik van :)
Menno van Leeuwen Prachtige marmer materiaal!

Er was een klein probleempje met de levering maar is netjes opgelost door de eigenaar. Bedankt!!
Mario van de Witte Drie weken geleden een marmerblad voor in mijn mencave. We kregen veel informatie. Het inmeten, brengen en plaatsen is helemaal goed gegaan. Ik raad iedereen aan om marmer aan te schaffen bij dit bedrijf. 
Gerry van de Ven Super blij met mijn bestelling bij Empire Stone. Wij hebben wit marmer met gouden accenten gekozen. Erg tevreden en het ziet er heel mooi uit. Voor herhaling vatbaar!! 

Vraag direct een offerte aan

Kom gerust langs in onze showroom als u benieuwd bent naar de soorten natuurstenen wij hebben voor uw aanrechtblad op maat. Wij staan iedere maandag tot en met zaterdag voor u klaar in onze showroom in Den Haag. U kunt ook altijd telefonisch contact opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen. Uw aanrechtblad op maat besteld u bij Empire Stone.