Calacatta Apuano

Empire Stone is verheugd om de introductie van Calacatta Apuano te presenteren, een prachtige marmeren steen met een tijdloze uitstraling en een uniek karakter. De opvallende grijze aderen op de witte achtergrond van de Calacatta Apuano maken het een favoriete keuze voor architecten en designers over de hele wereld.

Calacatta Apuano wordt gewonnen in de Apuaanse Alpen in Italië en is een van de meest prestigieuze marmeren stenen die beschikbaar zijn. Deze steen is een favoriet vanwege zijn sublieme schoonheid en duurzaamheid, waardoor het ideaal is voor toepassingen zowel binnen als buiten.

De prachtige grijze aderen op de witte achtergrond van Calacatta Apuano zijn het resultaat van de natuurlijke formatie van de steen en maken elke plaat uniek. Het patroon kan variëren van fijne lijnen tot grotere, brede aderen en elke plaat is een kunstwerk op zich. Dit maakt Calacatta Apuano perfect voor toepassingen waar een unieke uitstraling nodig is.

Naast de esthetische kwaliteiten van Calacatta Apuano, is het ook een steen van hoge kwaliteit. Het is bestand tegen een stootje, waardoor het een ideale keuze is voor vloeren, wanden, keukenbladen en badkamertegels. De duurzaamheid van deze steen betekent ook dat het weinig onderhoud vereist en er jarenlang prachtig uit zal blijven zien.

Calacatta Apuano is ook een milieuvriendelijke keuze, omdat het wordt gewonnen uit natuurlijke bronnen en de winning en productieprocessen van Empire Stone worden uitgevoerd met respect voor het milieu.

Als u op zoek bent naar een prachtige, duurzame en milieuvriendelijke marmeren steen, dan is Calacatta Apuano van Empire Stone de perfecte keuze. Neem vandaag nog contact op met Empire Stone om uw Calacatta Apuano marmeren steen te bestellen en voeg een tijdloze schoonheid toe aan uw interieur- of exterieurontwerp.