Calacatta Borghini

Empire Stone is verheugd om de prachtige Calacatta Borghini marmeren steen te introduceren. Deze steen wordt gewonnen uit de groeven van de Alpi Apuane in Toscane, Italië, en is een van de meest verfijnde en gewilde marmeren stenen ter wereld.

Calacatta Borghini heeft een elegante witte achtergrond met subtiele grijze aderen die door de steen lopen. De aderen zijn dunner dan bij andere Calacatta-marmeren stenen, waardoor de Calacatta Borghini een meer subtiele en verfijnde uitstraling heeft. Het kleurenpalet en de patronen van deze steen maken het perfect voor toepassingen in elk type interieurontwerp, van modern tot klassiek.

Naast de esthetische kwaliteiten is de Calacatta Borghini ook een duurzame keuze voor uw project. De duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van deze steen maken het een waardevolle investering op de lange termijn.

Empire Stone is trots op de manier waarop we onze productieprocessen uitvoeren. We werken alleen samen met groeves die op een verantwoorde manier omgaan met het milieu en we doen er alles aan om onze steenproductie zo duurzaam mogelijk te maken. Door te kiezen voor de Calacatta Borghini marmeren steen, kiest u niet alleen voor kwaliteit en schoonheid, maar ook voor een duurzame keuze.