Calacatta Caldia

Empire Stone presenteert met trots de prachtige Calacatta Caldia marmeren steen. Deze steen wordt gewonnen uit de groeven in de Alpi Apuane in Toscane, Italië, en heeft een opvallend en uniek patroon dat het perfect maakt voor gebruik in interieurontwerp.

Calacatta Caldia heeft een heldere witte achtergrond met dikke grijze aderen die door de steen lopen. Het patroon van deze steen is uniek en kan variëren van fijne lijnen tot brede aderen, waardoor elke plaat een uniek kunstwerk is. De combinatie van kleuren en patronen van deze steen maakt het ideaal voor gebruik in moderne en klassieke interieurontwerpen.

Naast de esthetische kwaliteiten is de Calacatta Caldia ook een duurzame keuze voor uw project. Het is bestand tegen een stootje, waardoor het perfect is voor vloeren, badkamertegels en keukenbladen. De duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van deze steen maken het een slimme investering op de lange termijn.

Bij Empire Stone hebben we ons gecommitteerd aan duurzaamheid en ecologische verantwoordelijkheid. We werken samen met de beste groeves om alleen de beste kwaliteit steen te leveren, terwijl we ervoor zorgen dat ons productieproces milieuvriendelijk is en weinig impact heeft op het milieu.