Arabescato Orobico

Arabescato Orobico is een van de meest gewilde marmeren steensoorten ter wereld. Het kenmerkt zich door de unieke adering van donkere grijstinten, witte en zwarte aders en kleine roze vlekken. Empire Stone is trots om deze prachtige steen aan te bieden als onderdeel van hun uitgebreide collectie marmeren stenen.

Deze steen is afkomstig uit de groeves in de Orobische Alpen, in de regio Lombardije in Italië. Het is een zeer harde en duurzame steen, wat hem geschikt maakt voor verschillende toepassingen. Van vloeren en wandbekleding tot aanrechtbladen en badkamermeubels, deze steen voegt een vleugje luxe en elegantie toe aan elk interieur.

Empire Stone is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige marmeren stenen van de beste kwaliteit. Het team bestaat uit deskundige professionals die hun jarenlange ervaring in de steenindustrie inzetten om klanten te helpen bij het kiezen van de juiste steensoort voor hun project. Daarnaast zorgen ze voor een snelle levering en een uitstekende klantenservice.

Arabescato Orobico is niet alleen duurzaam en sterk, maar ook eenvoudig te onderhouden. Met de juiste verzorging blijft de steen jarenlang mooi en glanzend. Dit maakt het een uitstekende keuze voor zowel residentiële als commerciële projecten.

Als je op zoek bent naar een tijdloze en elegante steen die je interieur een luxueuze uitstraling geeft, dan is Arabescato Orobico zeker het overwegen waard. Neem contact op met ons van Empire Stone voor meer informatie en ontdek de vele mogelijkheden van deze prachtige steensoort. Ons deskundige team helpt je graag verder met advies en het samenstellen van de perfecte oplossing voor jouw project.