Sahara Brown

Als je op zoek bent naar een luxueuze marmeren steen met een unieke uitstraling, dan is Sagrada van Empire Stone de perfecte keuze. Sagrada is een prachtige marmeren steen die zijn oorsprong heeft in Spanje en bekend staat om zijn diepzwarte kleur met aderen van goud en wit.

Deze steen is perfect voor het creëren van een stijlvolle en elegante uitstraling in elk interieur. De diepzwarte kleur van de steen geeft een gevoel van luxe en verfijning, terwijl de aderen van goud en wit een subtiel contrast bieden dat de steen nog mooier maakt.

Empire Stone is de ideale leverancier voor Sagrada marmer. We bieden stenen van de hoogste kwaliteit die zorgvuldig zijn geselecteerd en verwerkt om ervoor te zorgen dat ze perfect passen bij de wensen van onze klanten. We begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft en daarom bieden we een breed scala aan formaten en afwerkingen om aan alle mogelijke vereisten te voldoen.

Onze Sagrada marmeren stenen zijn beschikbaar in verschillende maten, waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen. Ze kunnen worden gebruikt voor vloeren, muren, aanrechtbladen, trappen en nog veel meer. Onze deskundige medewerkers kunnen u adviseren over de beste afwerking voor uw specifieke toepassing, of u nu op zoek bent naar een gepolijste afwerking voor een gladde, glanzende look, of een gezoete afwerking voor een natuurlijke, matte uitstraling.