Arabescato

Arabescato marmer is een van de meest verfijnde en elegante marmeren steensoorten op de markt. Het wordt gekenmerkt door een combinatie van grijze en witte aders die zich over het oppervlak van de steen uitstrekken en het een prachtige uitstraling geven. Arabescato marmer wordt al eeuwenlang gebruikt in de architectuur en decoratie vanwege zijn esthetische en duurzame eigenschappen.

Dit prachtige marmer is afkomstig uit de bergen van Carrara in Italië en is beschikbaar in verschillende afwerkingen, waaronder gepolijst, gezoet en verouderd. Het wordt vaak gebruikt in badkamers, keukens, vloeren en trappen vanwege zijn hoge duurzaamheid en slijtvastheid.Bij Empire Stone bieden we een breed scala aan Arabescato marmeren tegels en platen in verschillende afmetingen en afwerkingen. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het werken met deze prachtige steen en zorgen voor een perfecte afwerking en installatie.

Voeg een vleugje Italiaanse klasse toe aan uw huis met Arabescato marmer van Empire Stone. Onze hoogwaardige steensoorten zorgen voor een duurzame en stijlvolle afwerking die uw interieur zal verfraaien.

Bezoek onze showroom en ontdek de vele mogelijkheden die Arabescato marmer biedt voor uw volgende interieurproject.Maak een statement in uw huis met de onmiskenbare schoonheid van Arabescato marmer. Empire Stone is er trots op om deze verfijnde natuursteen aan te bieden, en we helpen u graag bij het realiseren van uw droominterieur.