Botticino Select

Botticino Select is een prachtige kleur marmer die bekend staat om zijn warme beige kleur en adembenemende patronen. Empire Stone is trots om dit prachtige materiaal aan te bieden voor een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder vloeren, wandbekleding, aanrechtbladen en nog veel meer.

Botticino Select heeft een karakteristieke beige kleur met subtiele aderen die het tot een zeer populaire keuze maken voor zowel moderne als klassieke interieurs. Het marmer wordt gewonnen in de regio Brescia in Italië en heeft een tijdloze uitstraling die perfect past bij elk ontwerpconcept. Het zal elke ontwerp een eyecatcher maken!

Een van de grootste voordelen van Botticino Select is de veelzijdigheid. Het kan worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen, van vloeren en trappen tot aanrechtbladen en zelfs sculpturen. Het materiaal is ook zeer duurzaam en bestand tegen een stootje, waardoor het perfect is voor toepassingen met veel verkeer.

Empire Stone biedt een breed scala aan producten die gebruik maken van Botticino Select. Onze collectie omvat aanrechtbladen, vloertegels, wandtegels en nog veel meer. We kunnen het materiaal ook op maat maken om te voldoen aan de unieke behoeften van uw project.

Als u op zoek bent naar een prachtige en veelzijdige oplossing voor uw interieur, is Botticino Select zeker het overwegen waard. En met Empire Stone als uw partner voor dit project, kunt u er zeker van zijn dat u de hoogste kwaliteit krijgt en de beste service.

Waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Botticino Select uw interieur naar een hoger niveau kan tillen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het selecteren van het perfecte product voor uw project. Bij Empire Stone kiest u voor de hoogste kwaliteit en vakmanschap.