Et Calacatta Gold

Et Calacatta Gold is een unieke en prachtige kleur die beschikbaar is voor composiet van Empire Stone. Deze kleur is geïnspireerd op het exclusieve Calacatta-marmer en biedt een verfijnde en luxueuze uitstraling voor elk interieur.

Met Et Calacatta Gold composiet van Empire Stone krijg je een duurzaam en onderhoudsvriendelijk oppervlak dat bestand is tegen krassen, vlekken en hitte. Het is perfect voor gebruik in keukens en badkamers, waar duurzaamheid en kwaliteit van groot belang zijn.Bovendien biedt Et Calacatta Gold composiet van Empire Stone een opvallende en elegante uitstraling die perfect past bij moderne en luxe interieurontwerpen.

De kleur heeft een lichtgele basis met aders in verschillende tinten goud, waardoor het een unieke en exclusieve uitstraling heeft.Met Et Calacatta Gold composiet van Empire Stone kunt u genieten van de voordelen van een hoogwaardig materiaal dat de tand des tijds kan doorstaan, terwijl het tegelijkertijd de uitstraling van uw interieur naar een hoger niveau tilt.

Het is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzaam en luxueus oppervlak voor hun huis of bedrijf. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.