Noka

De Noka is een prachtige bruine kleur die perfect past in elke keuken. Het is een duurzaam kwartscomposiet materiaal dat bestand is tegen vlekken, krassen, schimmels en bacteriën. Hierdoor is het gemakkelijk schoon te houden en te onderhouden.

Het materiaal heeft een natuurlijke uitstraling met subtiele patronen en aders, waardoor het eruitziet als een echt stuk natuursteen. Het is een tijdloze keuze die jarenlang meegaat. Bij Empire Stone hebben we een breed scala aan Noka composiet keukenbladen in verschillende afwerkingen en maten, zodat je gegarandeerd het perfecte blad voor jouw keuken vindt.

Op zoek naar een duurzaam en praktisch keukenblad met een warme uitstraling? Overweeg dan de kleur Noka voor je composiet keukenblad. Bij Empire Stone vind je een ruim assortiment aan composiet stenen in verschillende kleuren, afwerkingen en maten.

Ons ervaren team staat klaar om je te adviseren en het juiste keukenblad voor jouw wensen te vinden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.