Marengo

Marengo composiet is een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een stijlvol en modern keukenblad. De diepdonkere grijze kleur van Marengo heeft veel weg van houtskool, wat zorgt voor een unieke en opvallende uitstraling. Door de neutrale kleur past Marengo goed in vrijwel elk interieur, en is het gemakkelijk te combineren met verschillende kleuren en materialen.

Maar Marengo is niet alleen mooi om naar te kijken, het is ook zeer praktisch. Composiet is namelijk erg sterk en duurzaam materiaal, waardoor het goed bestand is tegen krassen, stoten en hitte. Ook is Marengo composiet eenvoudig schoon te maken en te onderhouden, waardoor het ideaal is voor gebruik in de keuken.

Bij Empire Stone hebben we een ruime collectie aan Marengo composiet keukenbladen, zodat er voor iedereen een geschikt blad te vinden is. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze en het beantwoorden van al uw vragen.

Wilt u Marengo composiet eerst zelf ervaren voordat u een keuze maakt? Dan bent u van harte welkom in onze showroom, waar we verschillende voorbeelden hebben liggen. Kies voor Marengo composiet en geniet jarenlang van een stijlvol en praktisch keukenblad!