Charcoal Soapstone

Charcoal Soapstone van Empire Stone is een unieke en krachtige kleur voor je composietsteen. De blauwgrijze tint wordt gecombineerd met krachtige, grijze aders die door de steen lopen, wat zorgt voor een opvallende en eigentijdse uitstraling in elke ruimte.

De krachtige aders in Charcoal Soapstone maken het een geweldige keuze voor decoratieve accenten in je interieur. Of je nu een accentmuur wilt creëren of een opvallend statement piece wilt maken, deze kleur biedt veel mogelijkheden.Charcoal Soapstone is niet alleen mooi, maar ook zeer duurzaam en bestand tegen krassen, vlekken en andere beschadigingen.

Hierdoor is het perfect voor keukens, badkamers en andere drukbezochte gebieden in huis of op kantoor.Bovendien is Charcoal Soapstone gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Met een regelmatige reiniging met een mild schoonmaakmiddel en een zachte doek blijft het oppervlak er jarenlang als nieuw uitzien.

Kies voor de unieke en eigentijdse uitstraling van Charcoal Soapstone van Empire Stone en maak een statement in je interieur.