Neolith Ceppo De Gré

Neolith Ceppo De Gré is een keramische tegel met een unieke uitstraling, geïnspireerd op de Italiaanse natuursteen Ceppo di Gré. De tegel heeft een grijze kleur met een levendig patroon van fijne steenkorrels en fossielen, waardoor het lijkt alsof het rechtstreeks uit de natuur komt. Neolith Ceppo De Gré is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en afwerkingen, en is geschikt voor gebruik in zowel interieur- als exterieurtoepassingen. Het biedt niet alleen een prachtige esthetiek, maar ook uitstekende duurzaamheid en prestaties, waardoor het een ideale keuze is voor keukenbladen, badkamerwanden, vloeren en gevelbekleding.

Empire Stone heeft de exclusieve kleur Neolith Ceppo De Gré in hun assortiment keramische tegels. Deze tegel heeft niet alleen een verbluffende uitstraling, maar biedt ook uitstekende duurzaamheid en prestaties.

Kies voor de tijdloze Neolith Ceppo De Gré van Empire Stone en geef je interieurontwerp een luxe uitstraling die lang meegaat. Bestel nu en maak uw droomontwerp werkelijkheid!