Neolith Travertino Navona

Neolith Travertino Navona van Empire Stone is een kleur die klassieke elegantie uitstraalt en tegelijkertijd duurzaamheid en veelzijdigheid biedt voor elk interieurontwerp. Dankzij de Neolith-technologie wordt er een ultracompact oppervlak gecreëerd dat bestand is tegen krassen, hitte, UV-straling en vlekken, waardoor de kleur er altijd als nieuw uitziet, zelfs bij intensief gebruik.

De subtiele textuur van de Neolith Travertino Navona is geïnspireerd op de schoonheid van natuurlijk travertin en geeft elke ruimte een luxueuze uitstraling. Bovendien is de kleur verkrijgbaar in verschillende formaten, waardoor het op maat kan worden gemaakt voor elk project. Het kan worden gebruikt voor vloeren, wandbekleding, keukenbladen, badkamermeubels en nog veel meer. Of je nu een modern of traditioneel interieurontwerp hebt, deze kleur past bij elke stijl.

Empire Stone is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige keramiek en Neolith Travertino Navona is een van hun populairste kleuren. Door te kiezen voor deze kleur ben je verzekerd van een mooie, praktische en duurzame oplossing voor jouw project. Vertrouw op de expertise van Empire Stone en voeg een vleugje klassieke elegantie toe aan je interieurontwerp met Neolith Travertino Navona.