Neolith Lava

Neolith Lava is een hoogwaardige collectie van keramische materialen die bij uitstek geschikt is voor verschillende toepassingen in de bouw- en interieurontwerpsector. Het materiaal is geïnspireerd op de ruwe textuur van vulkanisch gesteente en biedt een stoere en industriële uitstraling die zeker indruk zal maken.

Er wordt geproduceerd met behulp van 100% natuurlijke grondstoffen, waardoor het een duurzame en milieuvriendelijke keuze is voor elk project.

Een van de belangrijkste voordelen van Neolith Lava is dat het duurzaam, krasbestendig, waterbestendig en hittebestendig is, wat het geschikt maakt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het kan worden gebruikt voor vloeren, wanden, werkbladen, gevelbekleding en meer, waardoor het een veelzijdige en betrouwbare keuze is voor architecten, interieurontwerpers en bouwprofessionals.

Door de unieke uitstraling van het materiaal is Neolith Lava ideaal voor projecten waarbij een stoere en industriële look gewenst is. Het zal zeker de aandacht trekken en een statement maken in elk interieurontwerp of architectonisch project.