Neolith Travertino Clasico

Neolith Travertino Clasico van Empire Stone is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar de warmte en natuurlijke uitstraling van travertin, zonder in te boeten aan duurzaamheid. Deze kleur heeft een tijdloze schoonheid die elk interieurontwerp verrijkt en is gemaakt met behulp van de revolutionaire Neolith-technologie, die een ultra-compact oppervlak produceert dat bestand is tegen krassen, hitte, UV-straling en vlekken. Hierdoor blijft de kleur er altijd als nieuw uitzien, zelfs bij intensief gebruik.

De subtiele, korrelige textuur van Neolith Travertino Clasico nabootst het gevoel van natuurlijk travertin en past perfect bij elk decor. Bovendien is deze kleur verkrijgbaar in verschillende formaten, waaronder grote platen en tegels, waardoor het oppervlak op maat gemaakt kan worden voor elke toepassing. Het kan worden gebruikt voor vloeren, wandbekleding, keukenbladen, badkamermeubels en nog veel meer.

Empire Stone is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige keramiek en Neolith Travertino Clasico is een van hun populairste kleuren. Het bedrijf staat bekend om hun expertise en het gebruik van hoogwaardige materialen en technologieën. Door te kiezen voor Neolith Travertino Clasico van Empire Stone, ben je verzekerd van een duurzame, mooie en praktische oplossing voor jouw project.