Neolith Basalt Grey

Neolith Basalt Grey is een veelzijdige keramieksoort met een stoere en industriële uitstraling. Door de grijze tinten en de natuurlijke aders lijkt het oppervlak op echt basaltgesteente. Deze keramiek is perfect voor een modern interieur en geeft een tijdloze uitstraling aan elk project. De hoge kras- en slijtvastheid maken het uitermate geschikt voor gebruik in keukens, badkamers en andere ruimtes waarin intensief gebruik plaatsvindt.

Het mooie van Neolith Basalt Grey is dat het zowel binnen als buiten gebruikt kan worden, dankzij de weerbestendigheid en de UV-bestendigheid. Bovendien is het zeer onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken, waardoor het een ideale keuze is voor drukbezochte ruimtes. Met deze keramieksoort kunt u uw interieur een moderne en industriële uitstraling geven, zonder concessies te doen aan duurzaamheid en functionaliteit.

Of u nu op zoek bent naar een vloer, wandbekleding, werkblad of gevelbekleding, Neolith Basalt Grey is een veelzijdige en duurzame optie die voldoet aan al uw eisen. Kies voor deze keramieksoort en geniet van een tijdloos en onderhoudsvriendelijk oppervlak dat jarenlang meegaat.