Neolith Mar Del Plata

Neolith Mar Del Plata is een exclusieve collectie van hoogwaardige keramische materialen die bij uitstek geschikt is voor gebruik in de bouw- en interieurontwerpsector. Het materiaal biedt een elegante marmerachtige uitstraling met een harmonieuze combinatie van witte, grijze en blauwe tinten, die geïnspireerd zijn op de prachtige stranden van Mar del Plata in Argentinië.

De collectie is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en wordt geproduceerd met behulp van 100% natuurlijke grondstoffen, waardoor het een duurzame en milieuvriendelijke keuze is. Neolith Mar Del Plata is duurzaam, krasbestendig, waterbestendig en hittebestendig, waardoor het geschikt is voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Dit materiaal kan worden gebruikt voor vloeren, wanden, werkbladen, gevelbekleding en meer. Het is een veelzijdige en betrouwbare keuze voor architecten, interieurontwerpers en bouwprofessionals die op zoek zijn naar een elegante en tijdloze uitstraling voor hun projecten.

Door de bijzondere combinatie van kleuren en patronen in dit materiaal, is Neolith Mar Del Plata een unieke keuze voor elk interieur- of exterieurontwerp. Het biedt een gevoel van luxe en exclusiviteit en zal zeker de aandacht trekken.

Kortom, Neolith Mar Del Plata is een hoogwaardige collectie van keramische materialen die een elegante marmerachtige uitstraling biedt en geschikt is voor verschillende toepassingen in de bouw- en interieurontwerpsector.