Kies voor Neolith Layla

Neolith Layla is een exclusieve collectie van hoogwaardige keramische materialen die veelzijdig kunnen worden toegepast in de bouw- en interieurontwerpsector. De elegante marmerachtige uitstraling wordt gecreëerd door subtiele grijze en witte tinten en fijne aders die zorgen voor een verfijnde en stijlvolle look.

De collectie is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en wordt geproduceerd met behulp van 100% natuurlijke grondstoffen, waardoor het een duurzame en milieuvriendelijke keuze is. Neolith Layla is duurzaam, krasbestendig, waterbestendig en hittebestendig, waardoor het geschikt is voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Dit materiaal kan worden gebruikt voor vloeren, wanden, werkbladen, gevelbekleding en meer. Het is een betrouwbare keuze voor architecten, interieurontwerpers en bouwprofessionals die op zoek zijn naar een elegante en tijdloze uitstraling voor hun projecten.

Kortom, Neolith Layla biedt een verfijnde en stijlvolle marmerachtige uitstraling en is een hoogwaardige collectie van keramische materialen die geschikt is voor verschillende toepassingen in de bouw- en interieurontwerpsector.