Neolith Estatuario

Neolith Estatuario is een keramisch materiaal dat is ontworpen om eruit te zien als natuurlijk marmer. Het heeft een prachtig wit oppervlak met grijze aders die eruitzien als de aders in echte marmeren stenen. Dit materiaal biedt de esthetiek van marmer, maar met de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van keramiek. Het is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder keukenbladen, badkamervloeren, wandbekleding en meer.

Neolith Estatuario is een opvallende keramische kleur die geïnspireerd is op de luxueuze uitstraling van natuurlijk marmer. Het heeft een verfijnde en elegante uitstraling en biedt tegelijkertijd uitstekende prestaties en duurzaamheid. Met Neolith Estatuario kunt u een klassiek en stijlvol interieur creëren dat jarenlang meegaat en altijd een tijdloze uitstraling heeft.

Empire Stone heeft de exclusieve Neolith Estatuario kleur in hun uitgebreide assortiment keramische tegels. Deze tegel heeft een prachtige esthetiek en biedt tevens uitstekende duurzaamheid en prestaties.