Natuursteen vensterbank

 • Hoge kwaliteit
  Bij Empire Stone krijgt u altijd advies op maat.
 • Laagste prijs garantie
  Bij ons krijgt u garantie op onze verschillende soorten vensterbanken.
 • Alles op maat
  De klant is koning, wij maken alles op maat bij Empire Stone.
 • Snelle levertijd
  Wij leveren door heel Nederland de beste natuursteen en topkwaliteit.
Offerte aanvragen

Persoonlijke uitstraling aan uw huis met een natuursteen vensterbank

De natuurstenen vensterbanken van Empire Stone zorgen voor een persoonlijke uitstraling aan uw huis. Onze vensterbanken zijn ontworpen om de schoonheid van elk interieur of exterieur te verbeteren, van keukenramen tot patio's en tuinen. De duurzame natuurstenen vensterbanken zorgen voor stabiliteit, waardoor de vensterbanken zowel een functionele toevoeging aan uw huis is als een echt uniek decorstuk dat jaren meegaat als u het goed onderhoudt. Empire Stone heeft een ruim aanbod in natuurstenen vensterbanken in verschillende soorten natuursteen, waaronder composiet, keramiek, graniet en hardsteen. Onze natuurstenen vensterbanken worden op maat gemaakt en geleverd. U kunt ze ook door onze collega’s laten inmeten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een offerte op maat.

De perfecte omloop tussen muur en vensterbank met maatwerk

Een natuursteen vensterbank is een ideale toevoeging aan iedere ruimte/raam. Bij Empire Stone maken we zelf alle natuursteen vensterbanken op maat. Dit zorgt voor een perfecte omloop tussen uw muur en uw vensterbank. Onze natuursteen vensterbanken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren, waaronder grijs hardsteen of zwart graniet. Een natuursteen vensterbank is geschikt voor zowel binnen en buiten. Daarnaast is een natuursteen vensterbank eenvoudig te ondernhouden. Onze vakkundige medewerkers geven u graag passend advies voor het beste onderhoud, zodat uw natuursteen vensterbank jarenlang mee kan gaan en lang kunt genieten van een prachtige vensterbank.  Offerte aanvragen
Uw specialist in maatwerk natuursteen | Empire Stone
Christina Jacobs-Krellings Contact opgenomen, afspraak gemaakt, bestelling geplaatst en het is perfect ingemeten, gemonteerd en zelf schoongemaakt. Goede service, daar houd ik van :)
Menno van Leeuwen Prachtige marmer materiaal!

Er was een klein probleempje met de levering maar is netjes opgelost door de eigenaar. Bedankt!!
Mario van de Witte Drie weken geleden een marmerblad voor in mijn mencave. We kregen veel informatie. Het inmeten, brengen en plaatsen is helemaal goed gegaan. Ik raad iedereen aan om marmer aan te schaffen bij dit bedrijf. 
Gerry van de Ven Super blij met mijn bestelling bij Empire Stone. Wij hebben wit marmer met gouden accenten gekozen. Erg tevreden en het ziet er heel mooi uit. Voor herhaling vatbaar!!