Wanneer u een raam laat plaatsen kunt u nadenken over hardstenen vensterbanken. Hardstenen vensterbanken zijn een eeuwenoud begrip, vroeger werden deze namelijk gebruikt om op te zitten zodat er meer daglicht was bij het handwerken. Vandaag de dag is die functie van de hardstenen vensterbanken vervallen. Een hardstenen vensterbank wordt voornamelijk als afwerking en decoratie materiaal gebruikt. Bij Empire Stone bieden wij u prachtige hardstenen vensterbanken op maat aan. Bent u benieuwd naar ons assortiment? Kom gerust eens bij ons langs! Offerte aanvragen

Oorsprong van hardstenen vensterbanken

Natuurstenen zijn bijzonder. Een natuursteen is door de jaren heen gevormd door de natuur. Vandaag de dag is natuursteen een enorm populair item in huis en een echte eye-catcher. Natuursteen werd vroeger al door de Romeinen gebruikt omdat het steen slijtvast was. Vandaar dat er nog zoveel gebouwen te bewonderen zijn van de Romeinen. Tegenwoordig wordt natuursteen vooral als decoratie gebruikt, voor bijvoorbeeld uw hardstenen vensterbanken. Door de omgeving van de natuursteen wordt de vorm, de duurzaamheid en de kleur bepaald. IJstijden en klimaatveranderingen hebben ook een grote invloed op de natuurstenen. Iets wat er zo lang over doet om te ontstaan, moet wel sterk zijn! U wilt natuurlijk ook dat uw vensterbanken ijzersterk zijn. Daarom is het kiezen van hardstenen vensterbanken de juiste keuze.

Soorten vensterbanken

Vensterbanken zijn er in verschillende soorten en maten. Er zijn hardstenen vensterbanken en natuurstenen vensterbanken. Hardstenen vensterbanken zijn erg stevig en gaan lang mee. Hardstenen vensterbanken hebben een groot voordeel dat ze niet slijten en krasvast zijn. Maar natuurlijk staat een hardstenen vensterbank ook prachtig in uw huis aanvullend met sfeervolle raamdecoratie. Bij Empire Stone maken wij enkel hardstenen vensterbanken op maat. Zo krijgt u precies de juiste afmeting, maar is de vensterbank ook helemaal naar uw smaak. Wilt u meer informatie over de vensterbanken? U kunt gerust contact met ons opnemen of bij ons langs komen!

Hardstenen vensterbanken van Empire Stone

Voor hardstenen vensterbanken en andere hardstenen producten moet u bij Empire Stone zijn. Met meer dan 20 jaar ervaring binnen het vak, weten wij wat kwaliteit is. Onze specialisten helpen u met het zoeken naar de perfecte producten en natuurstenen die bij u passen. Bij Ons heeft u de beste kwaliteit hardstenen vensterbanken, voor de beste prijs. Wij streven ernaar om het zo snel mogelijk te leveren, zodat u kan genieten van dit unieke item in uw huis. Kom gerust eens langs in ons atelier of neem contact met ons op als u nog vragen heeft.

Overige producten van Empire Stone

Bij Empire Stone kunt u niet alleen terecht voor hardstenen vensterbanken. U kunt namelijk ook kiezen voor:

  • Wastafels
  • Keukenbladen
  • Tafelbladen
  • Spoelbakken
  • Oepnhaarden & Schouw
  • Raamdorpels

Zo krijgt uw hele huis een luxe uitstraling. Onze specialisten zijn benieuwd naar uw wensen en hoe wij uw huis of pand mooi kunnen aankleden met natuursteen.

Wist u dat wij naast hardsteen ook andere soorten natuursteen hebben? Mocht een hardstenen vensterbank niks voor u zijn, kunt u ook kiezen uit:

  • Marmer
  • Keramiek
  • Composiet
  • Graniet

Door ons uitgebreide assortiment aan natuurstenen, zit er vast een mooie steen voor u tussen. Het bijzondere aan natuursteen is dat geen enkel stuk identiek is aan een ander. Dit zorgt voor een unieke uitstraling die u niet kan missen in uw huis. Offerte aanvragen
Uw specialist in maatwerk natuursteen | Empire Stone
Christina Jacobs-Krellings Contact opgenomen, afspraak gemaakt, bestelling geplaatst en het is perfect ingemeten, gemonteerd en zelf schoongemaakt. Goede service, daar houd ik van :)
Menno van Leeuwen Prachtige marmer materiaal!

Er was een klein probleempje met de levering maar is netjes opgelost door de eigenaar. Bedankt!!
Mario van de Witte Drie weken geleden een marmerblad voor in mijn mencave. We kregen veel informatie. Het inmeten, brengen en plaatsen is helemaal goed gegaan. Ik raad iedereen aan om marmer aan te schaffen bij dit bedrijf. 
Gerry van de Ven Super blij met mijn bestelling bij Empire Stone. Wij hebben wit marmer met gouden accenten gekozen. Erg tevreden en het ziet er heel mooi uit. Voor herhaling vatbaar!! 

Vraag direct een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van hardstenen vensterbanken? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.