Natuursteen vensterbanken
Wilt u voor uw huis een originele vensterbank? Kies dan voor de natuursteen vensterbanken van Empire Stone! Een mooie vensterbank is vaak geen prioriteit, maar dit zorgt wel voor een luxueuze uitstraling. Creëer deze luxe ook bij uw thuis en kies voor de natuursteen vensterbanken van Empire Stone. Naast dat natuursteen vensterbanken er luxueus uitziet, biedt het ook nog comfort. Natuursteen is erg sterk waardoor de natuursteen vensterbanken niet snel kapot zullen gaan. Kies voor natuursteen vensterbank van Empire Stone. Offerte aanvragen

Oorsprong natuursteen vensterbanken

De naam zegt het al, natuursteen wordt op natuurlijke wijze gemaakt. Natuursteen ontstaat diep in de aardlagen of zee segmenten. Door bergvorming komt natuursteen langzaam aan de oppervlakte. Vervolgens wordt dit steen ontgint en wordt het daarna gemaakt tot het product dat u wilt. Dit hele proces is erg uniek, geen enkel stuk steen is hierdoor identiek aan een ander stuk. Voor een unieke en luxueuze look kiest u de voor natuursteen vensterbanken. 


Waarom een natuursteen vensterbanken?

Naast de mooie uitstraling van natuursteen vensterbanken brengt het nog meer voordelen met zich mee. Het zorgt namelijk voor stabiliteit aan uw vensterbank. Dit is zowel functioneel als uniek. Voor de beste kwaliteit natuursteen vensterbanken moet u bij Empire Stone zijn. Natuursteen vensterbanken zijn 100% duurzaam en maken uw huis helemaal af! Onze specialisten komen de natuursteen vensterbanken op maat inmeten. Daarnaast streven wij naar een snelle levering, zodat u langdurig kan genieten van uw natuursteen vensterbanken.


Soorten natuursteen vensterbanken

Bij Empire Stone bieden wij u de keuze uit ontzettend veel verschillende soorten natuursteen vensterbanken. U kunt kiezen uit:

 • Keramiek: Keramiek is een ander woord voor gebakken klei. De naam Keramiek is afkomstig van het Griekse woord 'Keramos'. Keramos staat voor pottenbakkersklei oftewel, gemaakt van aarde. De klei wordt gewonnen, bewerkt, gevormd en gedroogd. Vervolgens wordt het gemakkelijk en ontstaat er keramiek.
 • Hardsteen: Het grootste deel van hardsteen bestaat uit kalksteen. Hardsteen bestaat soms uit kleine fossielen die miljoenen jaren geleden zijn gestorven. Wellicht zit er in uw natuursteen vensterbanken ook een restje van een fossiel.
 • Marmer: Marmer is afgeleid van het Griekse Marmaros. Het is gemetamorfoseerd kalksteen dat bestaat uit pure calciumcarbonaten.
 • Composiet: Composiet heeft haar naam te danken aan de inhoudt. Composiet bestaat namelijk uit verschillende componenten. Vaak zijn dit vezelversterkende kunststoffen.
 • Graniet: Graniet is een stollingsgesteente. Graniet is gevormd bij het stollen van magma. Op diepte is graniet gestold, hierdoor zijn mineralen langzaam afgekoeld tot kristallen. Dit geeft een uniek effect.

Hardsteen is uitermate geschikt voor vensterbanken. Ook uw natuursteen vensterbanken mogen er mooi uitzien!
Natuursteen vensterbanken Natuursteen vensterbanken

Natuursteen vensterbanken van Empire Stone

Voor het juiste advies op maat betreft natuursteen vensterbanken moet u bij Empire Stone zijn. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij uw wensen werkelijkheid maken. Wij slijpen, zagen, bewerken en monteren alles zelf. Wij streven naar een snelle levertijd en de beste kwaliteit. Natuursteen is een echte eyecatcher in uw huis en geeft een unieke uitstraling aan uw ruimte. Er zijn eindeloze mogelijkheden in natuursteen. Wij zijn pas tevreden, als u dat bent. 


Overige natuurstenen producten

Mocht u naast natuursteen vensterbank nog andere natuurstenen producten willen is dit ook zeker mogelijk bij Empire Stone! Neem bijvoorbeeld:

 • Wastafels
 • Tafelbladen
 • Keukenbladen
 • Spoelbakken
 • Openhaarden & schouwen
 • Raamdorpels
 • Kranen en zeepdispensers
Offerte aanvragen
Uw specialist in maatwerk natuursteen | Empire Stone
Christina Jacobs-Krellings Contact opgenomen, afspraak gemaakt, bestelling geplaatst en het is perfect ingemeten, gemonteerd en zelf schoongemaakt. Goede service, daar houd ik van :)
Menno van Leeuwen Prachtige marmer materiaal!

Er was een klein probleempje met de levering maar is netjes opgelost door de eigenaar. Bedankt!!
Mario van de Witte Drie weken geleden een marmerblad voor in mijn mencave. We kregen veel informatie. Het inmeten, brengen en plaatsen is helemaal goed gegaan. Ik raad iedereen aan om marmer aan te schaffen bij dit bedrijf. 
Gerry van de Ven Super blij met mijn bestelling bij Empire Stone. Wij hebben wit marmer met gouden accenten gekozen. Erg tevreden en het ziet er heel mooi uit. Voor herhaling vatbaar!! 

Vraag direct een offerte aan

De keuze is reuze! Door ons ruime assortiment zit er vast iets moois voor uw huis tussen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw natuursteen vensterbanken of bezoek onze showroom. Neem gerust contact met ons op, samen bespreken wij uw wensen. Voor de beste kwaliteit natuursteen moet u bij Empire Stone zijn!