Een marmer tafelblad op maat voor in uw keuken? Bij Empire Stone bieden wij u een ruim assortiment marmer aan. Wij luisteren naar uw wensen en streven naar een snelle levering van uw marmer tafelblad op maat. Voor het beste marmer moet u bij Empire Stone zijn!

Offerte aanvragen

Oorsprong marmer tafelblad op maat

Marmer is het bekendste natuursteen. Vroeger gebruikte de Grieken en de Romeinen al veel marmer als bouw- en bekledingsmateriaal. Marmer is een kalksteen dat ontstaat als het lang heeft blootgestaan aan een enorme hoge druk en temperatuurverschillen tijdens het ontstaan van gebergten. Door haar unieke uitstraling is dit een echte toevoeging in uw huis. Daarnaast is natuursteen 100% duurzaam, ook dat is mooi meegenomen natuurlijk. 


Marmer tafelblad op maat

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren voor een marmer tafelblad op maat. Het enige wat u hoeft te doen is ons te vertellen hoe u wilt dat uw tafel er uit ziet. Vervolgens kiest u uw favoriete marmer uit en gaat een van onze vakmensen met uw marmer tafelblad op maat aan de slag! Omdat marmer een natuurlijk product is kunt u dit het beste behandelen met natuurlijke zeep, zoals groene zeep. U moet vooral goed oppassen met zure producten, dit kan voor blijvende schade aan uw marmer zorgen. 

Marmer tafelblad op maat van Empire Stone

Bij Empire Stone bieden wij u een ruim assortiment aan marmer tafelblad op maat aan. U kunt kiezen uit ruim 20 verschillende soorten. Zo vind u altijd een steen die bij u past. Van zwart/wit tot bruin of zelfs groen. Er zijn vele mogelijkheden in soorten marmer. 

Wij streven naar een snelle levering van uw marmer tafelblad op maat. Bij Empire Stone krijgt u het beste kwaliteit marmer voor een scherpe prijs. Wij horen graag uw wensen zodat wij iets moois voor u kunnen neerzetten. Wij zijn pas tevreden, als u dat bent. 

Mocht marmer nou toch niet in de smaak vallen, kunt u ook kiezen voor: hardsteen, keramiek, composiet of graniet. Dit zijn net wat andere soorten natuursteen. Geen enkele natuursteen is hetzelfde door haar natuurlijke ontstaan. Ieder stuk steen heeft wel een andere kleur of verschillende nerven.

Offerte aanvragen
Uw specialist in maatwerk natuursteen | Empire Stone
Christina Jacobs-Krellings Contact opgenomen, afspraak gemaakt, bestelling geplaatst en het is perfect ingemeten, gemonteerd en zelf schoongemaakt. Goede service, daar houd ik van :)
Menno van Leeuwen Prachtige marmer materiaal!

Er was een klein probleempje met de levering maar is netjes opgelost door de eigenaar. Bedankt!!
Mario van de Witte Drie weken geleden een marmerblad voor in mijn mencave. We kregen veel informatie. Het inmeten, brengen en plaatsen is helemaal goed gegaan. Ik raad iedereen aan om marmer aan te schaffen bij dit bedrijf. 
Gerry van de Ven Super blij met mijn bestelling bij Empire Stone. Wij hebben wit marmer met gouden accenten gekozen. Erg tevreden en het ziet er heel mooi uit. Voor herhaling vatbaar!! 

Vraag direct een offerte aan

Voor een luxueuze uitstraling aan uw huis, kiest u voor een marmer tafelblad op maat van Empire Stone. Kom vooral langs in onze showroom als u de soorten marmer, voor uw marmer tafelblad op maat, in het echt wilt zien. U bent binnen onze openingstijden welkom in Den Haag.