Heeft u het idee dat uw woning of uw pand nog iets mist van uitstraling? Heeft u al eens aan een hardsteen dorpel gedacht? Door het plaatsen van een hardsteen dorpel krijgt uw woning of pand direct een schitterende uitstraling. Daarnaast is een hardsteen dorpel ook praktisch, doordat het ervoor zorgt dat er geen vocht komt in uw kozijnen. Laat uw hardsteen dorpel op maat maken bij Empire Stone. Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor hardsteen dorpel?

Wellicht denkt u dat een hardsteen dorpel niet belangrijk of nuttig is, maar dat is het zeker wel. Een hardsteen dorpel dient als een overgang tussen bijvoorbeeld twee ruimtes of de aansluiting van een deur op de vloer. Dorpels zijn zeer bestand tegen vocht. Een hardsteen dorpel zorgt er dus voor dat er geen vocht in deuren, kozijnen of hout trekt. Om te zorgen dat er geen vocht in uw dorpel trekt, kunt u kiezen voor een hardsteen dorpel. 

Hardsteen dorpels inmeten

Weet u niet welke maten u nodig heeft? Door de opening tussen de onderkant van het kozijn en de gevel daaronder te meten, kunt u de afmeting bepalen. Maar bij Empire Stone vinden wij het belangrijk om u maatwerk te leveren. Hierdoor komen onze experts graag bij u langs om uw hardsteen dorpel exact in te meten. Op deze manier zijn we zeker van de afmetingen en wordt er niet teveel hardsteen besteld.

Hardsteen dorpel kopen bij Empire Stone

Bij Empire Stone vindt u een hardsteen dorpel in alle soorten en maten. Geef uw pand of huis een prachtige uitstraling door een hardsteen dorpel. Een hardsteen dorpel is net zo duurzaam als een kunststof dorpel. Daarentegen ziet een hardsteen dorpel er veel mooier uit. U kunt kiezen uit verschillende soorten hardsteen. Hardsteen is slijtvast en heeft een hoge hardheid. Kiest u voor donker gezoet, gefrijnd, beton look of gezoet? We zijn benieuwd wat uw favoriet is. Laat het ons vooral weten zodat wij een hardsteen dorpel op maat voor u kunnen maken.
 

Overige producten van Empire Stone

Naast een hardsteen dorpel kunt u bij Empire Stone terecht voor nog vele andere producten. Neem bijvoorbeeld:
  • Keukenbladen
  • Wastafels
  • Tafelbladen
  • Spoelbakken
  • Openhaarden & Schouw
  • Vensterbanken

Uiteraard kunt hoeft u niet alleen te kiezen uit hardsteen. Bij Empire Stone bieden wij u het mooiste natuursteen aan. Kies voor graniet, marmer, composiet of keramiek. Door ons uitgebreide assortiment zit er vast ook een mooi stuk steen voor u bij. Doordat natuursteen door de natuur ontstaan, zijn geen twee stukken steen identiek hetzelfde. Dit zorgt voor een unieke uitstraling aan uw woning of pand.
Offerte aanvragen
Uw specialist in maatwerk natuursteen | Empire Stone
Christina Jacobs-Krellings Contact opgenomen, afspraak gemaakt, bestelling geplaatst en het is perfect ingemeten, gemonteerd en zelf schoongemaakt. Goede service, daar houd ik van :)
Menno van Leeuwen Prachtige marmer materiaal!

Er was een klein probleempje met de levering maar is netjes opgelost door de eigenaar. Bedankt!!
Mario van de Witte Drie weken geleden een marmerblad voor in mijn mencave. We kregen veel informatie. Het inmeten, brengen en plaatsen is helemaal goed gegaan. Ik raad iedereen aan om marmer aan te schaffen bij dit bedrijf. 
Gerry van de Ven Super blij met mijn bestelling bij Empire Stone. Wij hebben wit marmer met gouden accenten gekozen. Erg tevreden en het ziet er heel mooi uit. Voor herhaling vatbaar!! 

Vraag direct een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw huis of pand? Laat ons vooral uw wensen weten of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een hardsteen dorpel. Wellicht komen we binnenkort bij u langs voor het plaatsen van een hardsteen dorpel.