Kwartsiet keukenblad Empire Stone
Wanneer u denkt aan het ontwerpen of herinrichten van uw keuken, is de keuze van het juiste keukenblad cruciaal. Een keukenblad is niet alleen een functioneel onderdeel van uw keuken, maar draagt ook bij aan de esthetische uitstraling. We willen u graag voorstellen aan het kwartsiet keukenblad van Empire Stone, een prachtige, duurzame en unieke keuze voor uw keuken.

Wat is kwartsiet?

Kwartsiet is een natuursteen, een metamorf gesteente dat is ontstaan uit zuiver zandsteen. Het biedt een geweldig alternatief voor andere natuurstenen zoals graniet en marmer, dankzij zijn unieke kenmerken. Kwartsiet straalt schoonheid uit en biedt tegelijkertijd ongeëvenaarde duurzaamheid en onderhoudsgemak. Offerte aanvragen

Waarom kwartsiet keukenbladen van Empire Stone?

De keuze voor kwartsiet keukenbladen is de keuze voor kwaliteit en klasse. Onze kwartsiet keukenbladen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook zeer praktisch. Ze zijn extreem hard, wat betekent dat ze bestand zijn tegen hitte, krassen en vlekken, iets wat u zeker zult waarderen in uw dagelijkse keukenactiviteiten. Kiezen voor Empire Stone betekent kiezen voor een bedrijf dat bekend staat om zijn uitmuntende vakmanschap en toewijding aan kwaliteit.
Mont Blanc Leatherlook Fusion Poli Brown Silk Poli

Kenmerken van een kwartsiet keukenblad

 • Duurzaamheid
   Kwartsiet is een van de hardste materialen in de natuur, waardoor het zeer duurzaam is. Het is bestand tegen de meeste vormen van slijtage, waardoor het ideaal is voor een ruimte zoals de keuken.
 • Uniekheid
  Elk kwartsiet keukenblad is uniek, met zijn eigen patroon en kleurenmix. Dit betekent dat geen twee keukenbladen exact hetzelfde zijn, waardoor uw keuken echt uniek is.
 • Hittebestendigheid
  Kwartsiet is zeer hittebestendig, waardoor u geen zorgen hoeft te maken over het plaatsen van hete potten en pannen op het oppervlak.
 • Onderhoudsgemak
  In vergelijking met andere natuursteenopties, is kwartsiet eenvoudiger te onderhouden. Het is een dicht materiaal, wat betekent dat het geen vlekken absorbeert en gemakkelijk schoon te maken is. Maar daar nu meer over.
Offerte aanvragen
Uw specialist in maatwerk natuursteen | Empire Stone
Christina Jacobs-Krellings Contact opgenomen, afspraak gemaakt, bestelling geplaatst en het is perfect ingemeten, gemonteerd en zelf schoongemaakt. Goede service, daar houd ik van :)
Menno van Leeuwen Prachtige marmer materiaal!

Er was een klein probleempje met de levering maar is netjes opgelost door de eigenaar. Bedankt!!
Mario van de Witte Drie weken geleden een marmerblad voor in mijn mencave. We kregen veel informatie. Het inmeten, brengen en plaatsen is helemaal goed gegaan. Ik raad iedereen aan om marmer aan te schaffen bij dit bedrijf. 
Gerry van de Ven Super blij met mijn bestelling bij Empire Stone. Wij hebben wit marmer met gouden accenten gekozen. Erg tevreden en het ziet er heel mooi uit. Voor herhaling vatbaar!! 

Onderhoud van een kwartsiet keukenblad

Ondanks de hardheid en duurzaamheid van kwartsiet, is enig onderhoud nodig om het uiterlijk en de functionaliteit te behouden. Wij raden aan om het oppervlak regelmatig schoon te maken met een zachte doek en milde zeep. Vermijd het gebruik van schurende schoonmaakmiddelen die het oppervlak kunnen beschadigen. 

Hoewel kwartsiet bestand is tegen vlekken, raden we aan om gemorste vloeistoffen onmiddellijk op te ruimen om de mogelijkheid van vlekken te minimaliseren. Voor diepere reiniging of voor het verwijderen van hardnekkige vlekken, kunt u een speciaal ontwikkelde steenreiniger gebruiken.

Ook raden we aan om uw kwartsiet keukenblad van Empire Stone jaarlijks te laten verzegelen door een professional. Dit helpt om de poriën van de steen te vullen en een barrière te creëren tegen vlekken, waardoor de levensduur van uw prachtige keukenblad wordt verlengd. 

Bij Empire Stone geloven we in het leveren van producten van de hoogste kwaliteit die voldoen aan uw verwachtingen en nog veel meer. Onze Kwartsiet keukenbladen zijn niet alleen prachtig en uniek, maar ook ontworpen om de tand des tijds te doorstaan. Met de juiste zorg en onderhoud kunt u genieten van de schoonheid en functionaliteit van uw kwartsiet keukenblad voor vele jaren.

Ontdek keukenbladen bij Empire Stone

Onze kwartsieten keukenbladen zijn niet alleen duurzaam en stijlvol, maar ook hittebestendig en gemakkelijk te onderhouden. Met een kwartsiet keukenblad haal je echt een tijdloos pronkstuk in je keuken.

Als je echter interesse hebt in alternatieve opties, kun je ook overwegen om onze collectie granieten keukenbladen te bekijken. Graniet staat bekend om zijn unieke natuurlijke patronen en robuuste eigenschappen, waardoor het een uitstekende keuze is voor keukenwerkbladen.

Of je nu kiest voor een kwartsiet of granieten keukenblad, we zijn er zeker van dat je tevreden zult zijn met de kwaliteit en uitstraling van onze producten. Klik hier om onze granieten keukenbladen te ontdekken en de perfecte aanvulling voor jouw keuken te vinden.Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw keuken.