Wilt u uw huis aankleden of wilt u een originele vensterbank? Kies voor een marmer vensterbank van Empire Stone! Creëer een persoonlijke uitstraling voor uw huis. De schoonheid van een vensterbank is vaak geen prioriteit, maar zorgt voor een mooie en vooral luxueuze uitstraling. Vroeger gebruikte de Romeinen al natuursteen, maar de laatste jaren is de populariteit van natuursteen gegroeid. Offerte aanvragen

Oorsprong marmer vensterbank

Natuursteen heeft haar naam te danken aan het feit dat het ontstaat op natuurlijke wijze. De vorm en kleur van het natuursteen worden bepaald door de omgeving, ijstijden en klimaat verandering van de aarde. Natuursteen ontstaat namelijk heel diep in aardlagen of zee segmenten. Doordat er bergvorming plaatsvindt komt natuursteen langzaam aan de oppervlakte. Vervolgens wordt het steen ontgint en krijgt het dan de desbetreffende functie. Dus bijvoorbeeld als keukenblad. Door dit proces is geen enkel stukje natuursteen hetzelfde. Er zitten altijd verschillen in lagen, kleuren en nerven. Dit geeft een unieke uitstraling aan uw huis. 


Hoe onderhoud ik een marmer vensterbank

Bij een marmer vensterbank is de onderhoud erg belangrijk. Gelukkig is dit gemakkelijk te onderhouden. Gebruik hiervoor natuurzeep. Natuurzeep bevat namelijk lijnolie die het natuursteen beschermt. Maak de marmer vensterbank maandelijks schoon met lauwwarm water. Het natuurzeep voedt het natuursteen en haalt de glans weer terug naar boven. Let vooral goed op bij het gebruik van producten met een hoge pH-waarde, zoals azijn of citroen. Deze producten zijn niet goed voor het marmer! 


Waarom een marmer vensterbank?

Naast dat een marmer vensterbank een luxueuze uitstraling geeft, zitten er nog andere voordelen aan. Een marmer vensterbank zorgt namelijk voor stabiliteit, hierdoor is de vensterbank zowel functioneel als uniek. Het maakt uw huis helemaal af! Daarnaast zit er bij empire stone garantie op uw vensterbank. De beste kwaliteit marmer vensterbank, voor de beste prijs. Naast al deze voordelen is natuursteen een 100% natuurlijk product, erg duurzaam dus! Geen enkele marmer vensterbank is hetzelfde. Door het natuurlijke proces bestaat er geen identieke tweeling van een stuk steen, er is altijd wel iets anders. Er zijn veel verschillende soorten graniet en hardsteen. Wilt u liever een lichte kleur of een donkere? Dit is geen probleem bij Empire Stone! 


Marmer vensterbank van Empire Stone

Ons vakkundige medewerkers slijpen, zagen, bewerken en monteren het marmer vensterbank zelf. Met meer dan 15 jaar ervaring binnen ons gebied streven wij naar een snelle levertijd. Zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw natuurstenen. U krijgt altijd advies op maat van de hoogste kwaliteit. Ook heeft u recht op garantie en dat voor een goede prijs. Uw wens geeft ons de uitdaging om er iets moois van te maken.

Overige natuurstenen producten

Mocht een marmer vensterbank bevallen zijn er nog veel meer andere producten die gemaakt kunnen worden van natuursteen. Neem bijvoorbeeld:

  • Openhaarden & schouwen
  • Keukenbladen
  • Wastafels
  • Tafelbladen
  • Spoelbakken
  • Raamdorpels
  • Kranen en zeepdispensers


Bijna uw gehele huis valt dus aan te kleden met natuursteen. Een prachtige natuurstenen keuken of badkamer, het is geen probleem bij Empire Stone. Natuursteen is vaak echt een eyecatcher in huis en door het ruime assortiment aan natuursteen zit er vast ook iets moois voor u tussen! Er zijn eindeloze mogelijkheden en alles wordt speciaal op maat voor u gemaakt. De beste service van Empire Stone! Offerte aanvragen
Uw specialist in maatwerk natuursteen | Empire Stone
Christina Jacobs-Krellings Contact opgenomen, afspraak gemaakt, bestelling geplaatst en het is perfect ingemeten, gemonteerd en zelf schoongemaakt. Goede service, daar houd ik van :)
Menno van Leeuwen Prachtige marmer materiaal!

Er was een klein probleempje met de levering maar is netjes opgelost door de eigenaar. Bedankt!!
Mario van de Witte Drie weken geleden een marmerblad voor in mijn mencave. We kregen veel informatie. Het inmeten, brengen en plaatsen is helemaal goed gegaan. Ik raad iedereen aan om marmer aan te schaffen bij dit bedrijf. 
Gerry van de Ven Super blij met mijn bestelling bij Empire Stone. Wij hebben wit marmer met gouden accenten gekozen. Erg tevreden en het ziet er heel mooi uit. Voor herhaling vatbaar!! 

Vraag direct een offerte aan

Kom gerust langs in onze showroom om te kijken naar de mogelijkheden in marmer vensterbank. Van maandag tot en met zaterdag staan wij in Den Haag voor u klaar! U kunt altijd vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Voor uw marmer vensterbank moet u bij Empire Stone zijn.