Keramiek keukenblad den haag
Welkom bij de wereld van verfijnde keukenstijl en duurzaamheid! Ontdek het ultieme keramische keukenblad - een meesterwerk van elegantie en functionaliteit. Op deze pagina verkennen we de ongeëvenaarde schoonheid en voordelen van een keramiek keukenblad. Laat u inspireren door de veelzijdigheid en op maat gemaakte mogelijkheden bij Empire Stone. Stap binnen en ontdek waarom een keramiek keukenblad de perfecte keuze is voor uw droomkeuken. Offerte aanvragen

Voordelen keramiek keukenblad

Een keramiek keukenblad biedt talloze voordelen die het tot een uitstekende keuze maken voor uw keuken:
 • Duurzaamheid: Keramiek is uiterst robuust en bestand tegen krassen, vlekken en slijtage. Het behoudt langdurig zijn glans en uitstraling.
 • Hittebestendig: Het kan hoge temperaturen verdragen zonder te vervormen, waardoor u hete pannen direct op het blad kunt plaatsen.
 • Hygiënisch: Keramiek is niet-poreus, waardoor het bestand is tegen bacteriën en gemakkelijk schoon te maken is.
 • Kleurvastheid: Het materiaal vervaagt niet onder invloed van zonlicht, waardoor het ook geschikt is voor buitenkeukens.
 • Diverse ontwerpmogelijkheden: Er zijn verschillende kleuren, patronen en afwerkingen beschikbaar om naadloos aan te sluiten bij uw keukenstijl.
 • Milieuvriendelijk: Keramiek is gemaakt van natuurlijke materialen en kan gerecycled worden, waardoor het een duurzame keuze is.
 • Weinig onderhoud: Een keramiek keukenblad vereist minimaal onderhoud, waardoor het ideaal is voor drukke huishoudens.
 • Krasbestendig: Dankzij de hardheid van het materiaal blijft een keramisch keukenblad langdurig vrij van krassen.

Nadelen van een keramiek keukenblad

Hoewel een keramiek keukenblad vele voordelen biedt, zijn er ook enkele nadelen om in gedachten te houden bij uw keuze:
 • Gevoeligheid voor zuren en schuurmiddelen: Keramiek kan aangetast worden door zure en harde chemische stoffen. Directe blootstelling aan bijtende middelen kan blijvende schade veroorzaken, dus snel schoonmaken is belangrijk.
 • Minder bestand tegen puntbelasting: Scherpe en harde voorwerpen die met kracht op het blad vallen, kunnen schade veroorzaken.
 • Kwetsbaarheid van de randen: Hoewel keramiek een stevig en flexibel materiaal is, blijven de randen van het blad gevoelig voor stoten en beschadigingen.
 • Aanbeveling voor vlakinbouw spoelbak: Vanwege de opbouw uit meerdere laagjes wordt een vlakinbouw spoelbak geadviseerd voor een mooiere en duurzamere afwerking.
 • Hogere kosten: Keramiek is over het algemeen prijziger dan andere materialen, wat een belangrijke afweging kan zijn bij uw beslissing. Echter, het duurzame en unieke karakter van keramiek maakt het een waardevolle investering voor de lange termijn.

Bij het kiezen van een keukenblad is het belangrijk om rekening te houden met deze nadelen, maar ook de vele voordelen die keramiek te bieden heeft. Zorgvuldige overweging van uw behoeften en budget zal u helpen een weloverwogen beslissing te nemen voor een keukenblad dat aan al uw verwachtingen voldoet.
Keramiek keukenbladen Keramiek keukenblok Keramiek aanrechtblad

Een keramiek keukenblad bij Empire Stone

Upgrade uw keuken met een keramiek keukenblad, een prachtige combinatie van stijl en duurzaamheid! Ondanks enkele nadelen is keramiek een waardevolle investering voor langdurig gebruik. Kies vandaag nog voor een keramiek keukenblad bij Empire Stone en geniet van een luxueuze uitstraling die vele jaren meegaat. Ontdek ook onze collectie kwartsiet keukenbladen voor een alternatieve optie die aan uw behoeften voldoet. Verander uw keuken in een meesterwerk met Empire Stone! Neem contact op voor meer informatie. Offerte aanvragen
Uw specialist in maatwerk natuursteen | Empire Stone
Christina Jacobs-Krellings Contact opgenomen, afspraak gemaakt, bestelling geplaatst en het is perfect ingemeten, gemonteerd en zelf schoongemaakt. Goede service, daar houd ik van :)
Menno van Leeuwen Prachtige marmer materiaal!

Er was een klein probleempje met de levering maar is netjes opgelost door de eigenaar. Bedankt!!
Mario van de Witte Drie weken geleden een marmerblad voor in mijn mencave. We kregen veel informatie. Het inmeten, brengen en plaatsen is helemaal goed gegaan. Ik raad iedereen aan om marmer aan te schaffen bij dit bedrijf. 
Gerry van de Ven Super blij met mijn bestelling bij Empire Stone. Wij hebben wit marmer met gouden accenten gekozen. Erg tevreden en het ziet er heel mooi uit. Voor herhaling vatbaar!! 

Vraag direct een offerte aan

Vertel ons uw wensen en wij gaan ermee aan de slag. Kies een keramiek keukenblad en wij streven naar een snelle levering. Zo kunt u zo snel mogelijk de keukenprins of keukenprinses zijn in uw prachtige keuken. Bezoek onze showroom in Den Haag of neem contact met ons op!