Natuurstenen tafelbladen van Empire Stone

 • Hoge kwaliteit
  Bij Empire Stone krijgt u altijd advies op maat.
 • Laagste prijs garantie
  Bij ons krijgt u garantie op onze verschillende soorten tafelbladen. 
 • Alles op maat
  De klant is koning, wij maken alles op maat bij Empire Stone.
 • Snelle levertijd
  Wij leveren door heel Nederland de beste natuursteen en topkwaliteit.
Offerte aanvragen

Een vleugje luxe met een natuurstenen tafelblad

Van het hoogglans gepolijste oppervlak tot de handgemaakte snede, onze natuurstenen tafelbladen zullen uw huis in een paleis veranderen. Stelt u zich eens voor dat u thuiskomt op een plek waar alles wat u aanraakt fonkelt met een vleugje luxe. Onze vakkundige medewerkers creëren al meer dan vijftien jaar luxueuze tafelbladen en zijn trots op elk afzonderlijk natuurstenen tafelblad dat ze produceren. Empire Stone biedt verschillende soorten natuurstenen tafelbaden aan in zowel composiet, marmer, graniet als keramiek in gewenste vorm en grootte. Wij streven ernaar om natuurstenen tafelbladen te leveren van de hoogste kwaliteit. Onze vakkundige medewerkers maken uw tafelblad geheel op maat. Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat.

Tafelbladen op maat

Empire Stone biedt de beste steenproducten die op de dag van vandaag beschikbaar zijn. Met verschillende kleuren en oppervlaktestijlen waaruit u kunt kiezen, wordt uw tafelblad aangepast aan uw specificaties. Elk stuk zal met precisie worden gesneden op de exacte grootte zoals gevraagd, waardoor een perfecte pasvorm voor uw tafel ontstaat. Onze hoogwaardige natuursteenoppervlakken als een tafelblad zijn de perfecte aanvulling op elke luxe keuken. Ze zijn er in een verscheidenheid van vormen, kleuren en leveren altijd op maat. Geschikt voor iedere woning of kantoor.  Offerte aanvragen
Uw specialist in maatwerk natuursteen | Empire Stone
Christina Jacobs-Krellings Contact opgenomen, afspraak gemaakt, bestelling geplaatst en het is perfect ingemeten, gemonteerd en zelf schoongemaakt. Goede service, daar houd ik van :)
Menno van Leeuwen Prachtige marmer materiaal!

Er was een klein probleempje met de levering maar is netjes opgelost door de eigenaar. Bedankt!!
Mario van de Witte Drie weken geleden een marmerblad voor in mijn mencave. We kregen veel informatie. Het inmeten, brengen en plaatsen is helemaal goed gegaan. Ik raad iedereen aan om marmer aan te schaffen bij dit bedrijf. 
Gerry van de Ven Super blij met mijn bestelling bij Empire Stone. Wij hebben wit marmer met gouden accenten gekozen. Erg tevreden en het ziet er heel mooi uit. Voor herhaling vatbaar!!