Star Galaxy keukenblad kleur

Stel u een keuken voor die straalt als een sterrenhemel, gevuld met glinsterende schoonheid en tijdloze elegantie. Dat is precies wat een Star Galaxy keukenblad van Empire Stone te bieden heeft. Laten we dieper ingaan op dit verbluffende materiaal en alles ontdekken wat het te bieden heeft.


Wat is Star Galaxy?

Star Galaxy is een prachtige granietsoort die wereldwijd bekend staat om zijn unieke en dramatische uitstraling. Het is afkomstig uit Zuid-India en wordt gewonnen in de diepten van de aarde. Star Galaxy onderscheidt zich door zijn diepzwarte achtergrond met een overvloed aan kleine, glinsterende goud- of zilverkleurige kristallen die lijken op sterren in de nachtelijke hemel. Deze combinatie van kleuren en sprankeling creëert een betoverende esthetiek die de aandacht trekt in elke keukenruimte.

Offerte aanvragen

De Kenmerken van een Star Galaxy Keukenblad

Een Star Galaxy keukenblad is niet alleen visueel verbluffend, maar biedt ook een scala aan praktische voordelen. Hier zijn enkele kenmerken die het zo geliefd maken:

 • Duurzaamheid: Star Galaxy graniet is zeer duurzaam en bestand tegen krassen, hitte en vlekken. Het kan het dagelijkse keukengebruik gemakkelijk weerstaan en blijft er jarenlang mooi uitzien.
 • Luxe Uitstraling: De diepzwarte achtergrond en de sprankelende kristallen geven uw keuken een gevoel van verfijning en luxe. Het is een statement-stuk dat de hele ruimte transformeert en een wow-factor toevoegt aan uw interieur.
 • Veelzijdigheid: Star Galaxy past goed bij zowel moderne als klassieke keukenstijlen. Het kan worden gecombineerd met verschillende kastkleuren en afwerkingen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke designvoorkeur.
Star Galaxy keukenblad natuursteen

Voordelen VS Nadelen van een Star Galaxy Keukenblad

Het gebruik van een Star Galaxy keukenblad biedt vele voordelen, maar het is ook belangrijk om op de hoogte te zijn van eventuele nadelen. Hier zijn enkele punten om in gedachten te houden:

Voordelen:

 • Unieke esthetiek en sprankeling die de keuken verfraaien.
 • Uitstekende duurzaamheid en bestendigheid tegen krassen en hitte.
 • Een investering die de waarde van uw huis kan verhogen.

Nadelen:

 • Regelmatig onderhoud is nodig om de glans en schoonheid te behouden.
 • Star Galaxy kan gevoelig zijn voor vlekken, vooral bij gemorste zure substanties.

Helemaal overtuigd van een Star Galaxy Keukenblad? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen
Uw specialist in maatwerk natuursteen | Empire Stone
Christina Jacobs-Krellings Contact opgenomen, afspraak gemaakt, bestelling geplaatst en het is perfect ingemeten, gemonteerd en zelf schoongemaakt. Goede service, daar houd ik van :)
Menno van Leeuwen Prachtige marmer materiaal!

Er was een klein probleempje met de levering maar is netjes opgelost door de eigenaar. Bedankt!!
Mario van de Witte Drie weken geleden een marmerblad voor in mijn mencave. We kregen veel informatie. Het inmeten, brengen en plaatsen is helemaal goed gegaan. Ik raad iedereen aan om marmer aan te schaffen bij dit bedrijf. 
Gerry van de Ven Super blij met mijn bestelling bij Empire Stone. Wij hebben wit marmer met gouden accenten gekozen. Erg tevreden en het ziet er heel mooi uit. Voor herhaling vatbaar!! 

Onderhoud van een Star Galaxy Keukenblad

Om ervoor te zorgen dat uw Star Galaxy keukenblad zijn glans behoudt en lang meegaat, is regelmatig onderhoud essentieel. Hier zijn enkele belangrijke tips voor het onderhoud van een Star Galaxy keukenblad:

 • Dagelijkse Reiniging: Veeg het oppervlak regelmatig af met een zachte doek en een mild schoonmaakmiddel. Vermijd agressieve reinigingsmiddelen, schurende sponzen of schuursponsjes die het oppervlak kunnen beschadigen.
 • Vlekkenverwijdering: Behandel gemorste vloeistoffen direct om vlekken te voorkomen. Gebruik een mild reinigingsmiddel en een zachte doek om vlekken voorzichtig weg te vegen. Vermijd het gebruik van zure of bijtende middelen, omdat deze het oppervlak kunnen aantasten.
 • Hittebescherming: Hoewel Star Galaxy hittebestendig is, is het raadzaam om hete pannen of schalen niet direct op het oppervlak te plaatsen. Gebruik altijd onderzetters of hittebestendige pads om het keukenblad te beschermen tegen thermische schokken.
 • Periodieke Sealing: Om de duurzaamheid en het behoud van de glans te maximaliseren, wordt aanbevolen om de Star Galaxy keukenblad periodiek te laten sealen. Dit zorgt voor een extra beschermende laag die vlekken helpt voorkomen en het oppervlak gemakkelijker te reinigen maakt.

Met de juiste zorg en onderhoud zal de Star Galaxy keukenblad zijn prachtige uitstraling behouden en jarenlang meegaan.

Bij Empire Stone begrijpen we de betovering van een Star Galaxy keukenblad en staan we klaar om u te begeleiden bij het creëren van een keuken die straalt met elegantie en glamour. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden om uw droomkeuken werkelijkheid te maken.

Transformeer uw keuken in een schitterend meesterwerk met een Star Galaxy keukenblad van Empire Stone.