Fior di bosco

Fior di Bosco is een prachtige grijze marmersoort met een subtiele adering in lichtgrijs en wit. De unieke en verfijnde uitstraling van dit marmer maakt het een populaire keuze voor toepassingen in zowel klassieke als moderne interieurs.

Marmer is van nature duurzaam en bestand tegen slijtage, en Fior di Bosco is hierop geen uitzondering. Het is geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder vloeren, wanden, trappen, keukenbladen en badkamerbekleding.

Empire Stone biedt een ruime keuze aan Fior di Bosco marmeren tegels en platen in verschillende maten en afwerkingen, waaronder gepolijst, gezoet en verouderd. Onze vakmensen kunnen het materiaal bovendien vakkundig installeren voor een naadloze afwerking.

Voeg de verfijnde schoonheid van Fior di Bosco marmer toe aan uw interieur en creëer een tijdloze uitstraling die jarenlang meegaat.

Bezoek onze showroom en laat u adviseren door onze experts over de mogelijkheden voor uw project.Bestel nu bij Empire Stone en ervaar de natuurlijke schoonheid en duurzaamheid van Fior di Bosco marmer.