Cipollino

Cipollino marmer is een prachtige natuurlijke steen die bekend staat om zijn unieke witte aders op groene achtergrond. Deze steen is afkomstig uit Italië en wordt beschouwd als een van de meest zeldzame en waardevolle marmersoorten ter wereld. Bij Empire Stone bieden we hoogwaardige Cipollino marmeren platen van de hoogste kwaliteit aan, zodat u uw interieurproject naar het volgende niveau kunt tillen.

Cipollino marmer is een veelzijdige steen die kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen in huis, zoals aanrechtbladen, vloeren, wandbekleding, open haarden en meer. Het unieke ontwerp van deze steen maakt het gemakkelijk om te combineren met andere materialen, kleuren en patronen om een unieke en persoonlijke uitstraling te creëren die past bij uw stijl en smaak.

Naast zijn esthetische waarde is Cipollino marmer ook zeer duurzaam en bestand tegen slijtage en vlekken. Het is een natuurlijk materiaal en daarom milieuvriendelijk en veilig voor gebruik in huis. Het onderhoud van deze steen is ook zeer eenvoudig en kan gemakkelijk worden schoongemaakt met behulp van gewone huishoudelijke reinigingsmiddelen.

Bij Empire Stone zijn we trots op onze uitstekende klantenservice en ondersteuning. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om u te helpen bij het selecteren van de juiste Cipollino marmeren platen voor uw project en u te adviseren over de beste manier om ze te installeren en te onderhouden. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Onze Cipollino marmeren platen worden zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan strenge kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat onze klanten de beste producten ontvangen. We bieden onze klanten ook een breed scala aan maten en afwerkingen om ervoor te zorgen dat hun projecten precies de juiste uitstraling hebben.